Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cati bani sifoneaza companiile administrate de Firea de la primaria Capitalei: dezvaluirile lui Citu

Playtech Playtech,
Cati bani sifoneaza companiile administrate de Firea de la primaria Capitalei: dezvaluirile lui Citu

In urma cu cativa ani, Gabriela Firea a fondat mai multe companii care aveau contracte cu primaria Capitalei. Performanta lor economica a fost scoasa la iveala de ministrul Finantelor, Florin Citu. Desi PNL se afla la conducerea guvernului, oficialii liberali fac eforturi pentru a distruge increderea electoratului in ultimul oficial important PSD-ist. Este vorba de . continuă pe Playtech

Ministrul Finantelor revine cu date despre companiile Gabrielei Firea: 4.500 de oameni lucreaza in acestea, salariile sunt mai mari ca la privat

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, continua razboiul cu Gabriela Firea si revine cu date despre companiile municipale infiintate de aceasta. Citu afirma ca in cele 18 companii functionale lucreaza 4. 500 de oameni care au salarii mai mari decat in sectorul privat. Cati bani a luat Firea de la investitii pentru plata sinecurilor? Un miliard de lei, a scris Citu pe Facebook.

Primaria Capitalei a autorizat construirea unui bloc de 9 etaje pe strada Vasile Lascar, printre case vechi de peste 100 de ani. Beneficiar: Ginerele unui fost coleg de partid cu Ontanu

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat construirea unui bloc de 9 etaje pe strada Vasile Lascar din centrul Capitalei, printre case de peste 100 de ani vechime. Strada este zona protejata, cu mai multe cladiri monument istoric, iar cea mai inalta cladire din jur are maxim 4 etaje. Potrivit panoului de santier, beneficiarul constructiei este Ciuclea Georgescu Dumitru, ginerele patronului de la Supercom, Ilie Ciuclea, fost senator PSD, apoi vicepresedinte UNPR.

Anamaria Prodan, tinuta de 300.000 de euro. Cati bani a dat numai pe accesorii

Anamaria Prodan nu se uita la bani si nu-i pasa de ce spune gura lumii atunci cand adopta un look sau o tinuta excentrica. Ani de zile a purtat o coafura afro, iar de doi ani incoace si-a schimbat total preferintele. Anamaria Prodan, tinuta de 300. 000 de euro Anamaria Prodan se simte bine in pielea .

Cati bani cere, de fapt, Vladuta Lupau sa cante la o nunta. Veniturile din Youtube se pare ca nu-i ajung!

Vladuta Lupau s-a facut rapid remarcata in industria muzicala din Romania. in ultima perioada, melodiile artistei sunt in top trending pe YouTube si sunt ascultate si distribuite de milioane de romani. Cat incaseaza Vladuta Lupau sa cante la o nunta Vladuta Lupau este si una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara. Romanii o .

Cati bani poate incasa Simona Halep la Australian Open. Premii uriase puse in loc la primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dotat cu premii in valoare totala de 71 de milioane de dolari. in cazul in care sportiva din Constanta va reusi sa castige competitia, in cont ii va intra o suma uriasa. Simona Halep poate castiga premii uriase la .

Cum a negociat Nicusor Dan cu PLUS sustinerea pentru Primaria Capitalei. Solutia-surpriza: alianta cu un partid facut pentru el

Sustinut de USR Bucuresti in cursa pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan a cautat si sprijin din partea PLUS, care merge insa pe mana lui Vlad Voiculescu, a carui candidatura a fost deja lansata vinerea trecuta.

Turcan: La increderea de care se bucura PNL in Bucuresti, noi putem castiga Primaria Capitalei

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni seara, ca Primaria Capitalei poate fi castigata de catre candidatul PNL, avand in vedere increderea de care, spune aceasta, se bucura partidul in randul bucurestenilor.

Nicusor Dan poarta discutii cu PNL pentru Primaria Capitalei

Nicusor Dan recunoaste ca poarta discutii cu reprezentantii Partidului National Liberal pentru a obtine sustinere din partea formatiunii, in cursa pentru Primaria Capitalei.

Cine e singurul om care l-ar putea convinge pe Rares Bogdan sa candideze la Primaria Capitalei

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan respinge, in principiu, ideea unei candidaturi la Primaria Capitalei, dar admite, intr-un interviu pentru Digi 24, ca presedintele Klaus Iohannis l-ar putea face sa se razgandeasca.

PNL pregateste patru potentiali candidati pentru Primaria Capitalei

PNL va initia un sondaj de opinie pentru a testa patru potentiali candidati la Primaria Capitalei, a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )