Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum arata Gabriela Firea la inceputurile ei in presa. Multi se intreaba daca actualul edil nu are operatii estetice

Playtech Playtech,
Cum arata Gabriela Firea la inceputurile ei in presa. Multi se intreaba daca actualul edil nu are operatii estetice

Toata lumea o cunoaste acum pe Gabriela Firea, prin prisma functiei pe care o detine, cea de Primar General al Capitalei. Dar cati si-o mai amintesc pe Gabriela FIrea, tanara reportera, veinta de la Buzau direct pe sticla, la TVR? Cum arata Gabriela Firea la inceputurile ei in presa Gabriela Firea si-a inceput cariera, in . continuă pe Playtech

Violeta Alexandru: Nu ar fi mai bine sa infiinteze Gabriela Firea o companie municipala de amenintat cu datul in judecata? Oricum ameninta de 3 ori pe zi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in carti pentru a candida din partea PNL la Primaria Capitalei, a publicat, luni, pe Facebook, o fotografie in care sunt capturi ale unor titluri aparute in presa despre Gabriela Firea care ameninta ca va da in judecata diversi politicieni sau jurnalisti. Nu ar fi mai bine sa infiinteze Gabriela Firea o companie municipala de amenintat cu datul in judecata?, este mesajul care insoteste colajul foto.

GABRIELA FIREA: Sunt necesare eforturi comune la nivel de Guvern si autoritati locale pentru combaterea poluarii in Capitala

Primarul General, Gabriela Firea, s-a intalnit, luni, cu ministrul Mediului, Costel Alexe, pentru a discuta despre implementarea masurilor privind imbunatatirea calitatii aerului in Municipiul Bucuresti, potrivit News. ro.

Ministrul Sanatatii, Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea. Ce spune despre primarul Capitalei

Ministrul Sanatatii, Violeta Alexandru, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care o critica pe Gabriela Firea pentru ca ameninta des ca da in judecata persoanele cu care nu este pe aceeasi lungime de unda. Postarea contine mai multe capturi foto cu articolele in care se scrie despre amenintarile primarului general al .

GABRIELA FIREA: Guvernul Orban a acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Guvernul Orban ar fi acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private, nu intregului mediu de afaceri. Firea a reactionat in urma declaratiei premierului Ludovic Orban, care a vorbit despre scutirea de impozit pentru IT-isti.

Gabriela Firea: in Bucuresti sunt zilnic pana la doua milioane de masini Institutul de Sanatate Publica recomanda inchiderea circulatiei pe anumite bulevarde daca sunt prea poluate

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat marti recomandarile facute autoritatilor locale de Institutul National de Sanatate Publica, in studiul privind evaluarea expunerii populatiei la poluarea aerului cu praf. Printre masurile recomandate se numara chiar inchiderea circulatiei pe anumite artere atunci cand se depasesc valorile maxime pentru poluarea cu praf, amenajarea de benzi unice pentru mijloacele de transport public, benzi pentru biciclete, taxa de acces in centru, o sosea de centura viabila, extinderea retelei de metrou. Firea a declarat ca 300. 000 de masini tranziteaza zilnic capitala, iar acestora se adauga cele 1,5-1,6 milioane de masini din oras.

Gabriela Firea: Vestile nu sunt bune din partea Guvernului

Gabriela Firea, primarul Capitalei, acuza Guvernul Orban ca desfiinteaza masurile sociale implementate de PSD si sprijina anumite companii. Firea solicita explicatii pentru imprumuturile masive din ultima perioada.

Gabriela Firea: Liberalii vor revenirea clientelei PNL la Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost, miercuri, invitata lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei.

Gabriela Firea: Se pregateste revenirea clientelei politice a PNL la Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost, miercuri, invitata lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei.

Gabriela Firea: Sustin legea propusa de senatorul Zamfir privind aprobarea imprumuturilor Ministerului de Finante in Parlament

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca sustine legea propusa de senatorul PSD Daniel Zamfir prin care imprumuturile pe care le contracteaza Ministerul de Finante, peste un anumit plafon, sa fie aprobate in Parlament.

Cum (nu) a gasit Gabriela Firea solutia la poluarea din Bucuresti

Bucurestiul este un oras extrem de poluat, iar primarul Gabriela Firea promite sa rezolve problema. Ei bine, solutiile prezentate nu prea sunt. solutii. Mai in gluma, mai in serios, discutam.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )