Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cum e stransa Firea cu usa de catre Guvernul Orban din cauza poluarii din Bucuresti

Playtech Playtech,
Cum e stransa Firea cu usa de catre Guvernul Orban din cauza poluarii din Bucuresti

Gabriela Firea e stransa cu usa de Guvernul Orban din cauza poluarii din Bucuresti, pe care n-o poate nega. Iar Guvernul are si argumente: o posibila sanctiune de 1,6 milioane de euro pe care. continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu (PSD): Guvernul Orban a introdus taxa pe coronavirus. A dat 290.000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar a efectuat doar 175.000 de teste

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a acuzat Guvernul Orban ca ar fi introdus taxa pe coronavirus, in conditiile in care a dat 290. 000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar.

16,5 milioane lei, alocati de guvernul Orban pentru Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, care este in desfasurare, ca Executivul va aproba o hotarare pentru alocarea sumei necesare donatiei de echipament si materiale medicale catre Republica Moldova in contextul actualei pandemii Covid-19.

Peste 32.000 de firme au aplicat pe platforma IMM Invest. Florin Citu, ministrul de Finante: Saptamana viitoare vom avea primele contracte semnate Guvernul Orban pregateste produse similare pentru companiile mari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern de joi, ca liberalii pregatesc un act normativ pentru a acorda catre companiile mari produse similare cu IMM Invest, platforma in care, potrivit.

PSD IA LA TINTA GUVERNUL ORBAN Audieri, anchete, motiuni simple - viitor sumbru pentru liberali

Modul in care a actionat Guvernul in timpul starii de urgenta i-a nemultumit pe social-democrati care au decis sa traga din toate pozitiile in membrii Executivului. Pentru ca in stare de urgenta parlamentarii nu pot depune motiune de cenzura si nici motiune simpla - mijloace de demitere a Guvernului sau a unor ministri indezirabili pentru PSD, social-democratii ii vor chema pe acestia in Parlament, in plen sau la comisiile de specialitate pentru a explica masurile luate.

Cu ochii la alegeri, guvernul Orban nu realizeaza pericolele uriase care pandesc Romania

Sa fi ajuns si premierul Orban in faza in care puterea iti ia mintile? Altfel nu se explica cum nu realizeaza pericolele imense care il asteapta in cateva luni, pericole ce ar putea afecta grav si cetatenii Romaniei. Deja se vede o prabusire in sondaje a PNL, de la 45% la 33%. Dincolo de gestionarea aproape corecta a epidemiei de coronavirus, nu se vad alte masuri care sa micsoreze efectele asupra Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2022 seconds )