Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dana Budeanu, interviu cu Gabriela Firea. Ce a putut sa o intrebe pe candidata PSD la Primaria Capitalei VIDEO

Playtech Playtech,
Dana Budeanu, interviu cu Gabriela Firea. Ce a putut sa o intrebe pe candidata PSD la Primaria Capitalei VIDEO

Dana Budeanu a inceput o noua serie de verdicte, intitulata VERDICT 10 cu Dana Budeanu. Noua rubrica a debutat cu un interviu cu Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei. Dana Budeanu a revenit cu o noua serie de verdicte. Debutul: interviu cu Gabriela Firea Interviul este format din 10 intrebari pe care Dana . continuă pe Playtech

Dana Budeanu, lovitura dura dupa ce s-a asociat cu Gabriela Firea

Face ce face si intra iar in scandal. Dana Budeanu a primit o lovitura duradupa ce s-a asociat cu Gabriela Firea. Fanii ii aduc acuzatii grave! Dana Budeanu, lovitura dura din partea fanilor Despre Dana Budeanu stie toata lumea ca spune lucrurilor pe nume cu fiecare ocazie, fara sa ii fie teama de repercursiuni. Dupa .

Dana Budeanu, verdict politic cu Gabriela Firea: Nu am gresit o secunda. Am sprijinit o femeie cat o suta de barbati

Dana Budeanu a invitat-o, astazi, la rubrica Verdict Politic, pe Gabriela Firea, despre care a spus ca a fost femeia pe care a sprijinit-o in aceasta campanie electorala si ca nu a gresit o secunda aceasta alegere.

Dana Budeanu il face knockout pe contracandidatul Gabrielei Firea: Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Au mai ramas cateva zile pana la alegerile locale 2020, insa tensiunile dintre contracandidati par sa fie din ce in ce mai aprinse si mai imprevizibile. Un scandal urias a izbucnit in urma cu putin timp, dupa ce Nicusor Dan, care nu este la prima abatere, a jignit-o indirect pe Gabriela Firea, facand-o panarama. in .

Basescu, despre Dana Budeanu: O femeie fara cultura. I se pare ca-i desteapta Pamantului, dar e de un ridicol absolut

Candidatul PMP pentru Capitala Traian Basescu a comentat miercuri la Adevarul Live implicarea Danei Budeanu in campania electorala pentru locale, care pe de o parte a transmis mai multe acuze nefondate catre candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL Nicusor Dan, si laude pentru Gabriela Firea de cealalta parte. O femeie fara cultura. I se pare ca-i desteapta Pamantului si e de un ridicol absolut, a catalogat-o Basescu pe aceasta din urma.

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan! Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Este scandalul urias cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Nicusor Dan, candidatul sustinut in Bucuresti de PNL si USR-PLUS, a facut o declaratie neinspirata care a pus paie pe foc intr-o campanie deja tensionata. Acesta a prezentat un sondaj in care arata ca este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, dupa care a sustinut ca nu doreste sa ii spuna fetitei sale acasa ca o panarama este mare vedeta.

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan. Sud Rezidential, replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan continua! Replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toata lumea. Apele devin din ce in ce mai tulbure. Sud Rezidential vine cu replica in urma implicarii sale in conflict. Dana Budeanu vs. Nicusor Dan Scandalul de proportii dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan , departe .

Gabriela Firea prezinta cele mai importante proiecte de infrastructura ale Capitalei. Primarul general propune, printre altele, realizarea pasajelor Petricani si Andronache (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei si candidata PSD pentru un nou mandat la alegerile de duminica, a prezentat cele mai importante proiecte de infrastructura ale Bucurestiului, care vor.

Traian Basescu sterge pe jos cu Dana Budeanu: Se face ca gandeste adanc, dar pare ca nu are cu ce

Au mai ramas putine zile pana la alegerile locale, iar lupta intre candidati este din ce in ce mai apriga, mai ales atunci cand au sustinatori foarte populari. Meciul suprem, insa, este dat la Primaria Capitalei, care a devenit teren de box pentru cei care concureaza pentru a obtine functia de primar general. Recent, Dana .

Dana Budeanu, umilita de catre Traian Basescu: I se pare ca-i desteapta pamantului si e de un ridicol absolut. Se vede ca nu citeste

Dana Budeanu este unul dintre cele mai mediatizate personaje din Romania. A inceput in calitate de critic de moda si pas cu pas, a ajuns analist politic. intr-o perioada relativ scurta, a atras foarte multe.

Nicusor Dan o aseamana pe Gabriela Firea cu Nicolae Ceausescu: Daca ar avea loc alegeri in interiorul primariei, sunt convins ca as castiga cu 80-20

Candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL la primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dezvaluit joi intr-un interviu la Adevarul Live ca angajatii primariei Bucuresti au liber azi si maine pentru a se pregati de alegeri precum si ca femeile sunt sunate si cumva obligate sa participe la un miting organizat de Gabriela Firea in fata primariei. Acesta a mai adaugat apoi ca angajatii din subordine sunt nemultumiti de angajarile pe pile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )