Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea se spala pe maini de poluarea si traficul din Bucuresti: Asta dovedeste ca au mintit

Playtech Playtech,
Firea se spala pe maini de poluarea si traficul din Bucuresti: Asta dovedeste ca au mintit

Nivelul de poluare din Bucuresti a atins cote alarmante in ultima saptamana, devenind periculos pentru populatie. in loc sa vina cu solutii, primarul Gabriela Firea a iesit la interval sa explice de ce nu este vina ei. La finalul zilei de jos, primarul general al capitalei a avut o interventie la Antena 3. Aceasta a . continuă pe Playtech

Cateva intrebari legitime despre poluarea nocturna din Bucuresti

De cateva luni, noaptea si in weekend, poluarea cu praf PM 2,5 si PM10) atinge in mod frecvent cote alarmante, potrivit masuratorilor facute de retelele independente. Recordul a fost atins weekend-ul trecut cand reteaua independenta de monitorizare a calitatii aerului - airly. eu - a inregistrat depasiri cu aproape 700%, comparabile cu cele inregistrate la Sydney, unde sunt incendii devastatoare de cateva luni. Reteaua oficiala de monitorizare nu prea functioneaza cum trebuie de 10 ani, avand nevoie de reparatii, deci avem date incomplete. Cu toate acestea si cele cateva statii oficiale care faceau masuratori au inregistrat depasiri de pana la 400%.

Disputa intre ministrul Mediului si primarul Capitalei pe tema poluarii Firea catre Alexe: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti!

Ministrul Mediului Costel Alexe si primarul general Gabriela Firea au avut, marti seara, la Antena 3, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitala, cel dintai reprosandu-i ca Primaria nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, i-a raspuns Firea, potrivit Mediafax.

in atentia Colegiului Editorial al Universitatii din Bucuresti

Va informam ca, potrivit noilor dispozitii, Editura Universitatii din Bucuresti EUB) nu mai accepta cereri de continuari de tiraje scrise de mana. Cererile trebuie sa aiba antetul facultatiidepartamentului din care face parte autorul, numar de inregistrare de iesire catre EUB), avizul decanului al unui prodecan sau al directorilor de departamente), precum si specificarea epuizat, data .

Schimb de replici intre Gabriela Firea si Ministrul Mediului pe tema poluarii din Bucuresti

Ministrul Mediului Costel Alexe si Gabriela Firea au avut, marti seara, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitala. Ministrul i-a reprosat Gabrielei Firea ca Primaria nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, ii raspunde Firea.

Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti. A inceput scandalul cu Guvernul Orban

Se pare ca atacurile indreptate spre Primaria Capitalei, venite de la Guvernul Orban, nu au lasat fara replica edilul Capitalei. Gabriela Firea a pornit razboiul declaratiilor impotriva reprezentantilor Guvernului Orban. Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti Totul, pare-se, ar fi pornit de la o postare a Gabrielei Firea, pe .

Scandal intre Firea si ministrul Costel Alexe: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place Bucurestiul

Ministrul Mediului, Costel Alexe, si primarul general Gabriela Firea au avut, marti seara, un schimb de replici dur cu privire la poluarea din Capitala, cel dintai reprosandu-i ca Primaria Generala nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, a fost raspunsul reprezentantei PSD.

Business report: Cum vrea Primaria Gabrielei Firea sa rezolve problema locuintelor din Bucuresti; Preturile locuintelor au explodat la Cluj; O problema-cheie pentru dezvoltarea Romaniei: unde au ajuns decalajele in profil teritorial

EMAG introduce taxe de livrare chiar si pentru produsele ridicate din showroom. Cat vor plati clientii. Petrom cedeaza 40 de zacaminte unei firme in care este implicat fostul sau sef de dinainte de privatizare. OMV Petrom a semnat un contract de transfer a 40 de zacaminte onshore de titei si gaze catre firma Dacian Petroleum SRL.

APADOR-CH si ActiveWatch: Regulamentul spitalelor din Bucuresti, ai caror angajati risca sa fie concediati daca vorbesc cu presa, incalca Legea avertizorilor de integritate

APADOR-CH si ActiveWatch ii cer primarului Gabriela Firea sa ia masuri pentru modificarea documentului intern al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti in concordanta cu Legea 5712004, eliminand interdictia angajatilor de a discuta cu presa. DOCUMENT Angajatii spitalelor din subordinea Primariei Capitalei risca sa fie concediati daca vorbesc cu jurnalistii.

Incendiul de la Fabrica de Electromontaj din Bucuresti a fost stins. Anunt meteorologilor despre norul de fum

Incendiul la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 a fost stins, potrivit informatiilor de la Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Incendiu puternic la o fabrica din Bucuresti: A fost emis mesaj RO-ALERT

Un incendiu a izbucnit joi seara la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei. ISU Bucuresti-Ilfov a emis un mesaj RO-ALERT.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )