Libnet.ro
UNICEF

22:47

Gabriela Cristea trece prin clipe dificile. Ce probleme de sanatate are

Playtech Playtech,
Gabriela Cristea trece prin clipe dificile. Ce probleme de sanatate are

Intr-o filmare, Gabriela Cristea a dezvaluit ca se confrunta cu unele probleme de sanatate. Fosta prezentatoare TV a facut un apel catre persoanele care au fost in aceeasi situatie, si le-a rugat sa-i impartaseasca trucurile care le-au folosit. Ce probleme de sanatate are Gabriela Cristea Gabriela Cristea se confrunta cu o serie de simptome care . continuă pe Playtech

Manuela de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile. A ajuns la spital

Momente dificile pentru Manuela de la Puterea Dragostei! Focoasa bruneta, la spital! Ce marturisiri a facut fosta concurenta de la celebra emisiune de pe Kanal D? Perioada de cumpana pentru Manuela de la Puterea Dragostei. Viata brunetei s-a schimbat radical Manuela, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, s-a mutat recent in Bucuresti. Bruneta care a .

Drama lui Dorian Popa. Artistul roman a trecut prin clipe devastatoare: a povestit tot

Are un succes incredibil pe YouTube, a depasit doua milioane de urmaritori pe Instagram, iar piesele lui sunt cantate de toti adolescentii. Dar viata lui Dorian Popa nu a fost intotdeauna usoara. Artistul a povestit ca a trecut prin clipe devastatoare! Drama prin care a trecut Dorian Popa Dorian Popa este, fara indoiala, unul dintre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )