Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gabriela Firea, in groapa cu banii: suma fabuloasa cu care se imprumuta Primaria Capitalei pentru proiecte

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, in groapa cu banii: suma fabuloasa cu care se imprumuta Primaria Capitalei pentru proiecte

Primaria Capitalei are nevoie de o suma foarte mare de bani pentru a-si finaliza proiectele de infrastructura incepute deja, dar si achizitiile de troleibuze si autobuze hibrid. in mod. continuă pe Playtech

Gabriela Firea: il vreau pe Nicusor Dan ca viceprimar De ce il doriti, are calitati? Raspuns: Partial

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat marti seara ca, in eventualitatea in care ar castiga un nou mandat de primar general, si l-ar dori pe Nicusor Dan ca viceprimar. intrebata daca il doreste pentru ca are calitati certe, Firea a raspuns partial.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Eu am avut trei operatii chirurgicale in 6 luni si nu am varsat nicio lacrima, sunt ultima persoana despre care Nicusor Dan poate sa spuna ca sunt o plangacioasa

Primarul general Gabriela Firea sustine ca este ultima persoana despre care Nicusor Dan, contracandidatul sau la Primaria Capitalei in cadrul alegerilor locale din 2020, poate sa spuna ca e o.

GABRIELA FIREA: As vrea sa fac echipa cu Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca si-ar dori ca Nicusor Dan sa devina viceprimar, mentionand ca ar colabora bine cu acesta. As vrea sa fac echipa cu domnul Dan, in calitate de viceprimar.

Gabriela Firea, anunt-bomba: As vrea sa fac echipa cu Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti seara ca si-ar dori sa faca echipa cu Nicusor Dan, in calitate de viceprimar. intrebata daca contracandidatul sau are calitati, Firea a raspuns ca: Partial. De aceea nici nu poate fi deocamdata primar general.

GABRIELA FIREA: Guvernul a uns in fruntea Culturii un inamic al actorilor, regizorilor, dramaturgilor, iubitorilor de teatru

Primarul general, Gabriela Firea, afirma ca Guvernul a uns in fruntea Culturii un inamic al actorilor, regizorilor, dramaturgilor, iubitorilor de teatru.

Gabriela Firea: O putere sensibila la cazinouri, piscine si pacanele. Insensibila la cultura si religie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca Guvernul a uns in fruntea Culturii un inamic al actorilor, regizorilor, dramaturgilor, iubitorilor de teatru, avand in vedere ca ministrul Bogdan Gheorghiu pledeaza in continuare pentru ca teatrele sa fie mentinute inchise. O putere sensibila la cazinouri, piscine si pacanele. Insensibila la cultura si religie, a scris, duminica, Firea pe Facebook.

Gabriela Firea ataca Guvernul: Au uns in fruntea Culturii un inamic al actorilor

Gabriela Firea il ataca pe ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, care nu este de acord cu deschiderea teatrelor.

Gabriela Firea acuza Guvernul de minciuna si dezinformare

Primarul Capitalei acuza Guvernul de minciuna si dezinformare. Gabriela Firea sustine ca argumentele folosite de Executiv pentru starea de alerta vin doar de la specialistii de casa ai PNL si nu iau in considerare si opinii independente.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Sunt si eu surprinsa de reactia ministrului Culturii referitoare la pregatirea pentru redeschiderea teatrelor. Nici nu mi-am imaginat ca se va starni asa o furtuna

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, s-a declarat surprinsa de reactia ministrului Culturii referitoare la pregatirea pentru redeschiderea teatrelor si sustine ca nu si-a imaginat ca se va.

Gabriela Firea vrea sa acorde un sprijin de 200 de lei anumitor categorii de bucuresteni pentru a se testa de COVID-19

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat luni ca va acorda un sprijin financiar de 200 de lei farmacistilor, functionarilor, jurnalistilor si curierilor pentru a se testa de COVID-19, conform unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Potrivit proiectului, impactul bugetar este de 633. 000 lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )