Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gabriela Firea, reactie exploziva dupa ce a fost acuzata ca si-a batut joc de parintii din Romania: Sa vina Politia, sa ne ancheteze! Dar sa vina repede!

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, reactie exploziva dupa ce a fost acuzata ca si-a batut joc de parintii din Romania: Sa vina Politia, sa ne ancheteze! Dar sa vina repede!

Inceputul noului an scolar a fost unul extrem de tensionat pentru toata lumea, dat fiind faptul ca lucrurile au stat diferit fata de restul anilor. Astfel ca, la deschiderea scolilor parintii nu au avut voie sa isi insoteasca copiii in clase sau in curtea scolii, ei fiind lasati la poarta. O poza postata de Gabriela . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, declaratii halucinante dupa pozele din prima zi de scoala. Pe cine da vina, de fapt

Se stie ca anul acesta scoala a inceput putin diferit din cauza pandemiei de coronavirus. intrucat institutiile de invatamant au fost dezinfectate inainte ca elevii sa se prezinte la primele ore, parintii au fost lasati la poarta. Gabriela Firea, declaratii halucinante dupa pozele din prima zi de scoala insa recent, Gabriela Firea si sotul ei .

Gabriela Firea, reactie la scandalul lui Nicusor Dan: Salvatorul Bucurestiului se dovedeste a fi frate cu interlopi

Gabriela Firea l-a acuzat, intr-o postare pe Facebook, pe Nicusor Dan, ca ar fi frate cu interlopi, dupa ce candidatul la Primaria Capitalei a fost implicat intr-un scandal urias in care ar fi intervenit in favoarea unui controversat om de afaceri.

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

Gabriela Firea spune ca a fost amenintata de fratele lui Nicusor Dan si de afaceristul Caine: Sa am grija ca o voi pati

Gabriela Firea a vorbit la Sinteza Zilei despre posibilul caz de trafic de influenta in care este implicat contracandidatul sau la primaria Capitalei, Nicusor Dan si a spus ca a fost amenintata de fratele politicianului sustinut de Alianta PNL-USR-PLUS, dar si de controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, pentru care a intervenit Nicusor Dan la un functionar din primaria Sectorului 4, pentru a nu-i fi demolata o terasa construita ilegal.

Gabriela Firea si Florentin Pandele au intrat in sala de clasa, alaturi de copiii lor, desi este interzis Explicatia edilului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si sotul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au intrat in prima zi de scoala in sala de clasa, alaturi de copiii lor, desi in contextul pandemiei este interzis accesul in incinta unitatilor de invatamant, dupa cum o arata ghidurile Ministerului Educatiei. Acestia au si postat pe pagina de Facebook o poza din sala de clasa, poza care a fost stearsa. Postarea a starnit pe Facebook revolta mai multor parinti care si-au lasat copiii la poarta scolii.

Anul scolar 2020-2021. Parintii s-au incaierat cu politistii, din cauza mastilor. Totul a pornit de la Gabriela Firea

Dupa ce marti dimineata, la o scoala din Militari, Gabriela Firea si sotul ei s-au pozat alaturi de copii lor intr-o sala de clasa, a iesit un scandal urias. Cativa parinti s-au luat la bataie cu fortele de ordine. Parintii s-au incaierat cu politistii din cauza mastilor. Scandalul a pornit de la Gabriela Firea La .

Gabriela Firea si Florentin Pandele si-au batut joc de toti parintii din Romania. Asa au fost surprinsi in prima zi de scoala

Mult asteptata zi de 14 septembrie a fost una cu multe emotii pentru elevi si parinti, mai ales ca noul an scolar a venit cu multe schimbari din cauza pandemiei de coronavirus. Regulile de igiena impuse de autoritati in scoli nu au fost, se pare, respectate de toata lumea. Cum au fost surprinsi Gabriela Firea .

GABRIELA FIREA: Mijloacele de transport in comun, suplimentate si dezinfectate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat astazi ca, in contextul inceperii noului an scolar, a fost suplimentat numarul de autobuze, tramvaie si troleibuze in trafic, fiind asigurate curatenia si dezinfectarea acestora.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

GABRIELA FIREA: Alte 130 de autobuze au fost puse in circulatie, odata cu inceperea anului scolar

Numarul mijloacelor de transport in comun din Bucuresti a fost suplimentat cu 130 de autovehicule, odata cu inceperea anului scolar, anunta Primaria Capitalei, scrie News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )