Libnet.ro
UNICEF

06:45

Se inaugureaza Podul Ciurel. Gabriela Firea da vina pe Nicusor Dan pentru ca nu a fost deschis mai repede

Playtech Playtech,
Se inaugureaza Podul Ciurel. Gabriela Firea da vina pe Nicusor Dan pentru ca nu a fost deschis mai repede

Circulatia pe Podul Ciurel se redeschide! Primarul General al Capitalei arunca toata vina in curtea lui Nicusor Dan pentru intarzierile aferente. Ce anunt a facut Gabriela Firea pe retelele de socializare? Podul Ciurel, terminat! Proiectul a fost semnat in 2007 Pasajul Ciurel e gata! Dupa asteptari indelungi, bucurestenii se pot bucura acum de circulatia pe . continuă pe Playtech

Tomac ii cauta lui Basescu dezbatere cu Firea si Nicusor Dan la Antena 3

Presedintele PMP, Eugen Tomac, acuza lipsa unei dezbateri televizate intre principalii candidati la Primaria Capitalei si evoca perspectiva unei confruntari gazduite de Antena 3 intre Traian Basescu, Gabriela Firea si Nicusor Dan.

Eugen Tomac: Gabriela Firea si Nicusor Dan au obligatia sa participe la dezbateri electorale. Traian Basescu va veni oricand la orice discutie serioasa

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a subliniat joi, intr-o postare pe Facebook, faptul ca principalii candidati la functia de Primar General al Capitalei trebuie sa participe la dezbateri televizate, astfel incat.

SHOW ELECTORAL: Firea, Billy, Nicusor Dan si Cainele

Pentru Bucuresti se ascute lupta de clasa. Batalia e relansata de o interventie contra naturii a lui.

Gabriela Firea: Prietenul lui Nicusor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este sa blocheze Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit la Subiectiv despre Podul Ciurel. Aceasta sustie faptul ca prietenul lui Nicusor Dan a blocat proiectul Podul Ciureal timp de 14 ani, din cauza unei case.

GABRIELA FIREA: Sambata se va deschide circulatia pe Podul Ciurel

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca sambata se va deschide circulatia pe Podul Ciurel, dar a reprosat intarzierile aparute la acest proiect proprietarului unei case din zona, membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul, care a atacat in instanta autorizatia de construire.

Gabriela Firea: Sambata se deschide circulatia pe podul Ciurel (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca lucrarile la podul Ciurel s-au finalizat, circulatia pe acesta deschizandu-se sambata. Gabriela Firea: S-au platit in plus aproape 10 milioane de euro.

Gabriela Firea: Sambata se da drumul la circulatie pe Podul Ciurel

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca circulatia pe Podul Ciurel se va deschide sambata.

Gabriela Firea anunta ca sambata va fi dat circulatiei Podul Ciurel-Nod Virtutii

Primaria Capitalei a finalizat lucrarile la Pasajul Ciurel, iar circulatia pe pod va fi reluata sambata, 19 septembrie, a anuntat Gabriela Firea, primarul Capitalei. Lucrarile la pasaj au fost pornite in 2010 si termenul de finalizare trebuia sa fie in decembrie 2014, acum aproape sase ani.

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

Nicusor Dan adauga alte nume pe harta cumetriilor de la Primaria Capitalei Gabriela Firea: Ne vedem la Tribunal

Nicusor Dan a completat harta cumetriilor de la Primaria Capitalei cu alte persoane despre care sustine ca au fost angajate gratie legaturilor pe care le au Gabriela Firea si sotul acesteia, Florentin Pandele, primar la Voluntari. in replica, Gabriela Firea spune ca dezvaluirile lui Nicusor Dan reprezinta o campanie bazata pe fake news.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )