Libnet.ro
UNICEF

21:17

Se intampla sambata, 19 septembrie, in Bucuresti! Gabriela Firea a facut anuntul mult asteptat acum

Playtech Playtech,
Se intampla sambata, 19 septembrie, in Bucuresti! Gabriela Firea a facut anuntul mult asteptat acum

Joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca a fost finalizat un proiect inceput in anul 2010, si care avea ca termen de finalizare decembrie 2014. Gabriela Firea a facut anuntul. Se intampla sambata Gabriela Firea a anuntat ca, lucrarile la Pasajul Ciurel au fost finalizate. Sambata 19 septembrie va fi deschisa circulatia . continuă pe Playtech

Gabriela Firea anunta ca sambata va fi dat circulatiei Podul Ciurel-Nod Virtutii

Primaria Capitalei a finalizat lucrarile la Pasajul Ciurel, iar circulatia pe pod va fi reluata sambata, 19 septembrie, a anuntat Gabriela Firea, primarul Capitalei. Lucrarile la pasaj au fost pornite in 2010 si termenul de finalizare trebuia sa fie in decembrie 2014, acum aproape sase ani.

Gabriela Firea, anunt important pentru milioane de parinti. Ce se intampla cu elevii depistati cu simptome COVID-19 la triajul din scoli

Primarul Capitalei a anuntat in cursul serii de duminica despre situatia elevilor care vor fi depistati cu simptome specifice noului coronavirus, in cadrul triajelor de la scoala. Acesta si-a amintit de declaratiile DSP facute in luna iulie, potrivit carora aceasta categorie de elevi ar trebui internata in spitale dedicate. Ce se va intampla cu elevii .

GABRIELA FIREA: Sambata se va deschide circulatia pe Podul Ciurel

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca sambata se va deschide circulatia pe Podul Ciurel, dar a reprosat intarzierile aparute la acest proiect proprietarului unei case din zona, membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul, care a atacat in instanta autorizatia de construire.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

Gabriela Firea: Sambata se deschide circulatia pe podul Ciurel (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca lucrarile la podul Ciurel s-au finalizat, circulatia pe acesta deschizandu-se sambata. Gabriela Firea: S-au platit in plus aproape 10 milioane de euro.

Gabriela Firea si Florentin Pandele si-au batut joc de toti parintii din Romania. Asa au fost surprinsi in prima zi de scoala

Mult asteptata zi de 14 septembrie a fost una cu multe emotii pentru elevi si parinti, mai ales ca noul an scolar a venit cu multe schimbari din cauza pandemiei de coronavirus. Regulile de igiena impuse de autoritati in scoli nu au fost, se pare, respectate de toata lumea. Cum au fost surprinsi Gabriela Firea .

Gabriela Firea anunta ca va participa la dezbaterea cu Nicusor Dan: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Gabriela Firea a anuntat, joi, 17 septembrie, ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu Nicusor Dan, pe care vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, fiind un candidat independent, sustinut de PNL si USR PLUS. Firea crede, insa, ca Nicusor Dan nu se va prezenta la dezbatere si probabil va inventa ca are COVID.

Gabriela Firea: Sambata se da drumul la circulatie pe Podul Ciurel

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca circulatia pe Podul Ciurel se va deschide sambata.

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la .

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea, pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut despre el

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )