Libnet.ro
UNICEF

13:15

Legatura nebanuita dintre Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea. Proiectul care va schimba fata Bucurestiului

Playtech Playtech,
Legatura nebanuita dintre Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea. Proiectul care va schimba fata Bucurestiului

Ce legatura exista intre Cosmin Olaroiu si inca Primarul General al Capitalei? Un nou proiect ia nastere in Bucuresti. Despre ce este vorba si care este povestea din spatele locatiei in curs de schimbare? Proiectul in care sunt implicati Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea fac promisiuni cel putin interesante pentru . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Primaria Capitalei a dat autorizatie pentru construirea unui bloc de 3 etaje pe Soseaua Kiseleff, in locul unei frumoase vile construite dupa 90 Beneficiar: firma lui Cosmin Olaroiu, fost antrenor al Stelei

Pe Soseaua Kiseleff, la numarul 16, se afla o frumoasa vila construita dupa 1990. in rumoarea creata de pandemie, dar si de alegerile locale, aceasta a disparut, iar in locul ei se construieste un bloc de 3 etaje. Primaria Capitalei a dat pe 30 iulie autorizatie pentru modernizare, consolidare, recompartimentare si extindere, potrivit datelor afisate pe site-ul institutiei, insa dupa cum se vede pe santier este vorba despre o constructie noua, care ocupa aproape toata parcela. Beneficiarul autorizatiei este firma Steda Residence, care il are actionar pe Aurelian Cosmin Olaroiu, fostul antrenor al Stelei.

Gabriela Firea, despre Podului Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului, aprobat inca din luna mai

Primarul general, Gabriela Firea a oferit mai multe detalii despre Pasajul Ciurel, intr-o postare pe Facebook. Edilul a explicat ca proiectul a fost gandit in trei etape, in urma cu 14 ani, iar recent a fost.

Gabriela Firea, despre Podului Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului, aprobat inca din luna mai

Primarul general, Gabriela Firea a oferit mai multe detalii despre Pasajul Ciurel, intr-o postare pe Facebook. Edilul a explicat ca proiectul a fost gandit in trei etape, in urma cu 14 ani, iar recent a fost.

Gabriela Firea, despre Podul Ciurel: Efectele privind fluidizarea traficului sunt vizibile VIDEO

In urma scandalului legat de podul Ciurel, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat, pe Facebook, ca proiectul a fost gandit in urma cu 14 ani in trei etape si ca, in acest moment este finalizata doar prima etapa.

Gabriela Firea: Luni va fi peste tot apa calda, ca asa a promis USR-ul, votati-ne ca noi dam apa calda de luni, prin tevile acestea de 60 de ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca pe parcursul verii, prin Ministerul Energiei, a tinut in revizie CET-urile intentionat pentru ca bucurestenii sa se supere pe Gabriela Firea. Luni va fi peste tot apa calda, ca asa a promis USR-ul, votati-ne ca noi dam apa calda de luni, prin tevile acestea de 60 de ani, sustine Firea.

Gabriela Firea, nunta de lux. Cate mii de euro i-a dat nasul Gigi Becali in plic. Cat noroc!

Gabriela Firea a avut o nunta impresionanta! Tot peisajul dictat de aranjamente, vestimentatii si invitatii veniti strigau a opulenta. Nasii au fost si ei pe masura, iar darul la finalul serii a aratat si el asta. Cat si-a rupt Gigi Becali din buzunare in ziua cea mare? Gabriela Firea, nunta de mii de euro. Cat .

Alegeri locale 2020. Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit. Gabriela Firea inghite in sec

Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit, iar fostul presedinte spera intr-o confruntare pentru alegerile locale 2020 cu Gabriela Firea, amandoi aspiranti la fotoliul de primar Capitalei. Gabriela Firea anuntase ca cei care vor o confruntarea fata in fata cu ea trebuie sa aibe testele anti-drog si coronavirus facute, in contextul in care .

Televiziunea lui Pandele, penalizata pentru emisiunea cu Gabriela Firea. Emisiunea mi se pare o dovada de servilism

Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar e Florentin Pandele, a fost penalizata in sedinta CNA dupa o emisiune in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia acestuia si primariul Capitalei, potrivit paginademedia. ro. De fapt, talk-show-ul cu Gabriela Firea invitata a fost chiar prima emisiune a statiei.

Gabriela Firea: Din cauza unui aviz DSP nu se pot atrage fonduri europene. Toata tara sta in pixul unei doamne

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit depsre problemele care tin in loc fondurile europene oferite in contextul pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea sustine ca toata tara este in pixul unei doamne de la DSP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )