Libnet.ro
UNICEF

08:15

Miscare de campanie? Cum s-a mobilizat Gabriela Firea pe Arena Nationala pentru testarea bucurestenilor

Playtech Playtech,
Miscare de campanie? Cum s-a mobilizat Gabriela Firea pe Arena Nationala pentru testarea bucurestenilor

Gabriela Firea a promis, in contextul pandemiei de coronavirus, ca va porni o campanie de testare a bucurestenilor. Cum-necum, a inceput prima etapa a acestui proces, iar locul ales este Arena. continuă pe Playtech

Gabriela Firea, masura care ii vizeaza pe toti bucurestenii. incepe chiar de astazi

Programul Sunt imun la COVID? a debutat la Arena Nationala, unde primii 500 de bucuresteni urmeaza sa fie testati in vederea stabilirii gradului de imunizare la coronavirus. in curand vom afla in ce masura este raspandit noul virus la nivelul Capitalei, a anuntat Gabriela Firea. 500 de bucuresteni, testati ACUM la Arena Nationala A inceput .

GABRIELA FIREA: Sper ca toti cei care blocheaza licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, da vina pentru incendiul care a mistuit duminica un troleibuz in centrul orasului pe presupusele blocaje intentionate ale licitatiilor organizate de primarie pentru noi mijloace de transport in comun.

Batalia pentru Primaria Bucuresti: Nicusor Dan vorbeste la HotNews LIVE, joi, de la 12.00, despre lupta cu Gabriela Firea si solutiile pentru Capitala

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, este invitat joi, de la ora 12. 00, la interviurile HotNews LIVE. Care este strategia prin care vrea s-o invinga pe Gabriela Firea? Care sunt solutiile pentru Bucuresti? Ce ii reprosesaza Gabrielei Firea dupa 4 ani? Sunt cateva dintre intrebarile la care Nicusor Dan va raspunde. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Gabriela Firea, meci de fotbal in familie

Primarul Capitalei Gabriela Firea a postat, duminica, mai multe imagini surprinse in timp ce juca fotbal cu sotul Florentin Pandele si cei doi baieti. Atunci cand te visezi Hagi, a scris Firea in dreptul pozelor.

Motivul pentru care Gabriela Firea da in judecata Ministerul Sanatatii

Gabriela Firea a anuntat miercuri ca va depune plangere pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor la adresa conducerilor Directiei de Sanatate Publica DSP) Bucuresti si Ministerului Sanatatii.

Gabriela Firea anunta ca va depune plangere impotriva DSP Bucuresti privind testarea pentru anticorpi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangerepenala impotriva Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, dar si impotriva conducerii Ministerului Sanatatii pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor.

Gabriela Firea, plangeri penale impotriva DSP si a Ministerului Sanatatii

Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangeri la adresa conducerilor Directiei de Sanatate Publica.

Programul Sunt imun la COVID. Gabriela Firea: Primii 500 de bucuresteni vor fi testati miercuri

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a anuntat ca miercuri vor fi testati primii 500 de bucuresteni pentru depistarea de anticorpi COVID-19, in cadrul programului Sunt imun la COVID. Scopul este.

Nicusor Dan: Primarul general Gabriela Firea a trimis un om demis cand a luat foc un tramvai sa investigheze un troleibuz in flacari

Nicusor Dan sustine ca seful Corpului de control al Primariei Capitalei, Dumitru Catana, care a fost trimis de primarul general Gabriela Firea la Societatea de Transport Bucuresti sa investigheze cazul.

Ana Birchall o acuza pe Gabriela Firea ca se foloseste de banii publici pentru a o denigra pe Facebook

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall a acuzat-o luni pe primarul General al Capitalei Gabriela Firea ca se foloseste de diversi postaci pentru a o denigra pe Facebook. Aceasta a cerut apoi autoritatilor legale competente sa se sesizeze inr egim de urgenta in acest caz, intrucat vorbim aici de folosirea banului public in alte scopuri decat cele prevazute de lege.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )