Libnet.ro
UNICEF

16:01

Pasajul Ciurel din Bucuresti, cea mai inutila investitie: cum s-a blocat complet la cateva zile de la inaugurare

Playtech Playtech,
Pasajul Ciurel din Bucuresti, cea mai inutila investitie: cum s-a blocat complet la cateva zile de la inaugurare

Pasajul Ciurel din Bucuresti a fost inaugurat cu mare fast de primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea. A fost un moment care a picat numai bine inainte de alegerile locale, in plina. continuă pe Playtech

Studentii Universitatii Spiru Haret beneficiaza de cea mai puternica platforma de E-learning din lume

Universitatea Spiru Haret foloseste, inca din 2006, cea mai performanta platforma educationala din lume. Liderul indisputabil in domeniul E-learning esteplatforma Blackboard, dezvoltata de cea mai puternica institutie mondiala, in domeniul serviciilor si tehnologiei educationale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali.

VIDEO Pasajul Ciurel, esec dupa esec. Autobuzele nu au loc sa vireze si sunt obligate sa urce pe trotuar

Pasajul Ciurel se dovedeste a fi un esec pe toate planurile. Dupa ce locuitorii din zona au fotografiat masinile stand bara la bara pe pod si au glumit ca Primaria a inaugurat de fapt cea mai mare parcare suspendata, un cetatean a filmat momentul in care un autobuz este fortat sa urce pe trotuar pentru a vira pe o bretea a celui mai recent proiect de infrastructura al Bucurestiului.

Imagini uluitoare de pe Pasajul Ciurel. Cum se chinuie autobuzele lui Firea sa vireze pe trotuare VIDEO

Pasajul Ciurel pare sa fie un esec din toate punctele de vedere. Dupa ce locuitorii din zona au fotografiat masinile in trafic pe pod si au glumit ca Primaria a facut de fapt cea mai mare parcare suspendata, un cetatean a inregistrat clipa in care un autobuz este fortat sa urce pe trotuar pentru a .

FOTO Revolutia in trafic, un esec de proportii. Masini bara la bara pe Pasajul Ciurel, care trebuia sa fluidizeze circulatia

Pasajul Ciurel, numit de primarul general Gabriela Firea cel mai important proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Capitala, mai mult a incurcat traficul, in loc sa il descurce. Cetatenii din zona au fotografiat zeci de masini stand bara la bara pe gigantul pod hobanat abia inaugurat.

Podul Ciurel tot ce trebuie sa stii ca sofer despre noul pasaj din Bucuresti

Podul Ciurel, care deja mai este numit si podul spre nicaieri, a fost inaugurat in urma cu o saptamana. in anul 2010 au inceput lucrarile la Podul Ciurel. Acestea trebuiau finalizate in anul 2014, dar inaugurarea a intarziat 6 ani de zile. Noul pasaj din Bucuresti: Podul Ciurel informatii pentru soferi Sambata trecuta, primarul .

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

Cum arata cea mai moderna scoala de la tara unde fiecare sala de clasa are baie proprie, cu dus

In nordul Romaniei, localitatea Dersca, din judetul Botosani, se poate lauda cu cea mai moderna scoala din mediul rural. Reabilitate cu peste 6 milioane de lei, unitatile componente ale Scolii Gimnaziale numarul 1 Nicolae Iorga sunt adaptate oricarui scenariu epidemiologic si de siguranta sanitara.

Ionel Adetu, candidatul PMP la Primaria Braila: Vreau sa creez conditii atractive pentru investitori. Este cea mai sigura perspectiva de crestere a nivelului de trai si de creare a noi locuri de munca (VIDEO)

Ionel Adetu, candidat la functia de Primar al Municipiului Braila din partea Partidului Miscarea Populara PMP), este de parere ca atragerea de investitii este cea mai sigura modalitate de crestere economica a.

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )