Libnet.ro
UNICEF

07:00

Poluarea din Bucuresti: cate sanctiuni a primit Primaria Capitalei de la Gara de Mediu. Cifra e socanta

Playtech Playtech,
Poluarea din Bucuresti: cate sanctiuni a primit Primaria Capitalei de la Gara de Mediu. Cifra e socanta

Situatia poluarii din Bucuresti a devenit din ce in ce mai ingrijoratoare, iar Gabriela Firea vine la inaintare cu o serie de scuze pentru a-ti atrage atentia ca nu este doar vina ei. Mai interesant decat acest detaliu este numarul sanctiunilor primite de Primaria Capitalei de la Garda de Mediu. S-ar putea sa nu fi . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Din partea PNL nu poate candida la Primaria Capitalei decat un membru al PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca PNL va avea un candidat propriu in cursa pentru Primaria Capitalei, iar acesta va fi desemnat in urma unei cercetari sociologice ample si in urma unei testari a potentialilor membri eligibili pentru pozitie.

Cinci scoli din Bucuresti vor avea transport asigurat de Primaria Capitalei

Primaria Capitalei asigura transport gratuit pentru elevii de la cinci scoli din Bucuresti, incepand.

Nicusor Dan publica un sondaj in care pierde Primaria Capitalei

Independentul Nicusor Dan, sustinut de USR Bucuresti, pentru Primaria Capitalei a dat publicitatii un sondaj care are o varianta in care Gabriela Firea castiga Primaria Capitalei.

Dacian Ciolos, despre un candidat unic la Primaria Capitalei: PNL sa isi aminteasca de vara lui 2016

Liderul PLUS Dacian Ciolos a declarat duminica seara, referitor la faptul ca PNL vrea candidat propriu la Primaria Capitalei, ca liberalii ar trebui sa isi aminteasca ca au pierdut alegerile la Bucuresti, in vara anului 2016, pentru ca nu a existat un candidat comun al Opozitiei la PMB.

Primaria Capitalei, reactie dupa acuzatiile ca incearca sa manipuleze indicatorii de poluare

Primaria Capitalei anunta ca nu a achizitionat si nici nu a aplicat niciun fel de substanta de combatere a prafului si nici alte substantesolutii de combatere a poleiului.

Ionel Danca: PNL doreste sa propuna un candidat propriu pentru Primaria Capitalei

PNL isi doreste un candidat propriu la Primaria Capitalei, a afirmat Ionel Danca, seful de cancelarie al premierului Ludovic Orban, potrivit euractiv. ro. Asa cum s-a exprimat deja presedintele PNL Bucurest.

Gabriela Firea: Am de gand sa candidez pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a confirmat ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

SONDAJ. Ce sanse credeti ca are Nicusor Dan la Primaria Capitalei?

Independentul Nicusor Dan a prezentat duminica un sondaj care nu-i da mari sperante pentru Primaria Capitalei, in contextul in care dreapta ar merge cu candidati diferiti.

Nicusor Dan prezinta datele celui mai recent sondaj pentru Primaria Capitalei: 61% dintre cei care voteaza partide non-PSD doresc ca opozitia sa aiba un candidat unic. Bucurestenii ma vad ca cel mai bine plasat (VIDEO)

Nicusor Dan a prezentat, duminica, rezultatele unui sondaj, realizat la comanda sa, privind optiunile bucurestenilor in privinta candidatului la Primaria Capitalei. Potrivit datelor prezentate de.

Orban, despre candidatul la Primaria Capitalei: ce spune despre Nicusor Dan si Rares Bogdan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca desemnarea candidatului formatiunii pentru Primaria Capitalei se va face in urma unei cercetari sociologice, in care vor fi testati potentialii candidati ai PNL. intrebat daca exclude posibilitatea sustinerii lui Nicusor Dan, Orban a spus: Din partea PNL nu poate candida decat un membru al PNL.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )