Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Playtech Playtech,
Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Sibiu: cine va fi primar

Orasul Sibiu si-a anuntat lista de candidati pentru Alegerile Locale 2020. Lista cuprinde atat candidatii la functia de primar al orasului Sibiu, cat si cei pentru Consiliile judetene si locale. Alegeri locale 2020 Sibiu Pentru functia de primar al orasului Sibiu, conform BEM Sibiu, s-au inscris 6 candidati, cat despre functiile in cadrul Consiliilor judetene .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Brasov: foarte multi independenti

Lista candidatilor din Brasov pentru alegerile locale 2020 a fost finalizata. Conform datelor publicate de catre Biroul Electoral Central, judetul are cei mai multi candidati independenti. Alegeri locale 2020. Brasov are cei mai multi candidati independenti Judetul Brasov are cei mai multi candidati independenti la alegerile locale 2020. Mai exact, 83 de persoane s-au inscris .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Timisoara: bataie mare pentru Primarie

Timisoara, orasul de pe Bega, este pregatit pentru alegerile locale de anul acesta. Daca in alti ani numarul candidatilor nu a fost unul consistent, anul acesta bate recordul. Alegeri locale 2020: Record de candidati Anul acesta, conform listelor electorale, sunt nu mai putin de 15 candidati la fotoliul de primar in orasul de pe Bega.

Alegeri Locale 2020: Ce trebuie sa ai neaparat la tine, anul acesta, pe langa buletin. Altfel, nu poti vota

Luni seara, secretarul de stat, Raed Arafat, a facut noi precizari despre portul mastii de protectie in sectiile de vot, dupa ce a fost acuzat ca nu lasa oamenii sa voteze. Alegeri Locale 2020: Ce trebuie sa ai neaparat la tine, anul acesta, pe langa buletin Nimeni nu va fi impiedicat sa voteze, a afirmat .

Alegeri Locale 2020. Doua cazuri incredibile in Romania. 11 candidati cu acelasi nume intr-o localitate. in alta sunt 9

Alegerile Locale ne bat la usa. Mai sunt aproximativ doua saptamani pana la momentul zero. Candidatii incearca sa-si faca cunoscute proiectele, iar partidele politice sa-si sustina candidatii. Alegeri Locale 2020: Candidati cu acelasi nume in mai multe circumscriptii La nivel national sunt peste 18. 000 de sectii de votare, mai exact 18. 758 de sectii, din care .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

Alegeri locale 2020. Schimbare de ultim moment anuntata de Guvern pentru 27 septembrie. Toti romanii trebuie sa afle

Alegerile Locale bat la usa, iar guvernantii incearca din rasputeri sa tina lucrurile sub control, in ceea ce priveste pandemia. in sedinta de guvern de astazi este anuntata si prelungirea starii de alerta cu alte 30 de zile. Alegerile locale 2020: Schimbare de ultim moment anuntata pentru 27 septembrie Candidatii sunt pregatiti pentru alegerile locale .

Alegeri locale 2020. Traian Basescu a dezvaluit marele proiect pentru Primaria Capitalei. Totul din fonduri europene

Traian Basescu, Candidatul PMP la Primaria Capitalei a inceput o campanie concertata de comunicare a programului sau pentru Capitala. Fostul presedinte a Romaniei explica pas cu pas solutiile pentru problemele cu care se confrunta in acest moment locuitorii Bucurestiului. Marele proiect a lui Traian Basescu. Totul din fonduri europene Fostul presedinte a propus un proiect .

ALEGERI LOCALE 2020 |Centrele de eliberare a actelor de identitate, deschise si in 27 septembrie, ziua votului

Se apropie alegerile locale din 27 septembrie, iar autoritatile bucurestene anunta ca centrele de eliberare a actelor de identitate vor fi deschise inclusiv in ziua votului. Astfel, pentru a veni in sprijinul.

Alegeri locale 2020 Nicusor Dan, la HotNews LIVE: Daca ar fi sa dau timpul inapoi, m-as gandi de doua ori daca as interveni in cazul legat de Parcul Oraselul Copiilor E comic ca acuzele vin de la partidul care s-a dus cu presedintele lui la inalta Curte

Daca ar fi sa dea timpul inapoi, Nicusor Dan spune ca s-ar gandi de doua ori daca ar interveni in cazul privind Parcul Oraselul Copiilor, care a declansat primul scandal mai serios de campanie. Candidatul dreptei spune ca ar face asta, chiar daca principiul in virtutea caruia a actionat a fost unul corect. Probabil ca vazand consecintele mediatice, m-as gandi de doua ori. Din punct de vedere a principiului am actionat corect, a spus el, la HotNewsLIVE, referindu-se la inregistrarea aparuta in spatiul public. Nicusor Dan a afirmat ca se asteapta si la alte atacuri in urmatoarea periada pana la alegeri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )