Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Playtech Playtech,
Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta . continuă pe Playtech

Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020. Cine vrea la conducere

Oameni reprezentativi pentru comunitatile lor, profesionisti, are Pro Romania pe lista candidatilor la Alegerile Locale 2020, potrivit spuselor liderului formatiunii politice, Victor Ponta. Care sunt numele scrise pe aceasta lista, aflati in randurile de mai jos. Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020 Victor Ponta sustine ca Pro Romania, partidul pe care-l conduce cu .

Poti vota cu pasaportul sau cu permisul? Ce drepturi au oamenii la alegerile locale 2020

O intrebare pe care si-o pun multi romani in ajunul alegerilor locale si la care va vom oferi raspunsul, in continuare, este urmatoarea: Pot vota cu pasaportul sau cu permisul de conducere?. Daca si tu te afli in situatia in care ai pierdut buletinul, nu il ai la tine sau ti-a expirat, atunci te invitam .

Cum arata buletinele de vot la alegerile locale 2020

Au mai ramas patru zile pana la momentul algerilor locale de anul acesta, iar candidatii sunt intr-o cursa acerba pentru a convinge electoratul sa puna stampila pe numele lor. Cum arata buletinul de vot din Bucuresti, precum si care este ordinea candidatilor si a partidelor, aflati in randurile de mai jos. Alegeri locale 2020. Cum .

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Cum raspund oamenii de afaceri din consultanta, auto, transporturi si food

Pentru a concura intr-o piata cu adevarat libera, firmele au nevoie de eficienta. Iar eficienta apare intr-un oras modern, cu trafic si timp de deplasare decent, parcari, digitalizarea administratiei publice, apa calda, spitale etc. Asa motiveaza unii oameni de afaceri motivul pentru care alegerile locale conteaza enorm pentru businessul lor. Altii aduc alte argumente: Orice investitor evalueaza deciziile de investitii in functie de deschiderea autoritatilor catre business si de buna administrare a orasului. Nu pot sa uit de frustrarile pe care le-am avut in negocierile cu aeroporturile din tara in subordinea consiliilor judetene), de celebra taxa de liniste a lui Mazare, spune intr-o discutie cu HotNews un alt antreprenor. Vezi in articol cum au raspuns oamenii de afaceri la doua intrebari adresate de HotNews: Daca vor merge la vot si de ce conteaza alegerile locale pentru afacerile pe care le au.

Cum afli sectia de vot la care esti arondat pentru alegerile locale 2020 si adresa acesteia

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit lista finala numerotarea sectiilor de vot, dar si sediile acestora, pentru alegerile locale din 2020. Pentru scrutinul de duminica, 27 septembrie au fost organizate.

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Profesorul Daniel David, invitat la interviurile HotNews Live, marti, de la ora 16.30

Inainte de Revolutie nu contau deloc. De 30 de ani incoace, alegerile locale au fost pentru multi politicieni doar o rampa de lansare pentru politica mare. Sau un mijloc de imbogatire. Acesta este, poate, si motivul pentru care de multe ori nici tu nu le-ai luat in serios. Asa am ramas in continuare cu scoli cu WC-ul in curte, cu sate fara drumuri sau canalizare, rupte de restul lumii, si cu orase sufocate de trafic, de poluare si de gunoaie. Ai simtit si tu ca viata ta de zi cu zi depinde in cea mai mare masura de alegerile locale. HotNews. ro incepe, de marti, o serie de interviuri cu oameni din diferite domenii, care incearca sa explice de ce e imporant sa-ti alegi singur primarul si consilierii locali. Altfel, la fel ca pana acum, vor decide altii in locul tau. Marti, de la ora 16. 00, invitatul interviurilor HotNews. live este profesorul Daniel David, rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Sociologul Gelu Duminica, invitat la interviurile HotNews Live, miercuri, de la ora 16.00

De ce este important sa votezi la alegerile locale, de ce absenteismul la vot este mare in randul tinerilor sau ce se poate face astfel incat categoriile vulnerabile sa nu devina masa de manevra la alegeri? Sunt intrebari la care vom incerca sa raspundem la interviurile HotNews Live, al caror invitat va fi sociologul Gelu Duminica, miercuri, de la ora 16.

Scolile din Bucuresti care se inchid pentru alegerile locale 2020. Cum vor recupera elevii orele

In contextul desfasurarii alegerilor locale, unitatile de invatamant care sunt sectii de votare duminica isi vor fi inchise pentru elevi in zilele de in 24, 25, 28 si 29 septembrie, asa cum arata o.

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Tudor Chirila, invitat vineri, de la ora 11.00, la interviurile HotNews Live

Iesi la vot, pentru ca un oras nu se construieste doar cu speranta - este apelul pe care Tudor Chirila il face tinerilor. Cunoscutul actor si muzician, o voce puternica in societatea civila, este invitatul interviurilor HotNews Live, vineri, de la ora 11. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Constanta care vor sa administreze orasul

Pe 27 septembrie, romanii ies la vot sa isi aleaga noii primari. La alegerile locale 2020 din Constanta se va da o lupta stransa intre candidatii care isi doresc sa castige scaunul de edil al orasului. Potrivit celor mai recente sondaje de opiniei facute publice, diferentele dintre primii trei candidati sunt destul de mici. Iata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )