Libnet.ro
UNICEF

20:47

Televiziunea lui Pandele, amendata din cauza Gabrielei Firea. Ce a comis sotia patronului, in direct la TV

Playtech Playtech,
Televiziunea lui Pandele, amendata din cauza Gabrielei Firea. Ce a comis sotia patronului, in direct la TV

Televiziunea lui Florin Pandele a fost amendata din cauza Gebrielei Firea. Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar este Florentin Pandele, a fost penalizata in sedinta CNA din cauza unei emisiuni in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia acestuia, actualul primar al Capitalei. Televiziunea lui Florentin Pandele, amendata de la prima emisiune . continuă pe Playtech

Dana Budeanu il face knockout pe contracandidatul Gabrielei Firea: Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Au mai ramas cateva zile pana la alegerile locale 2020, insa tensiunile dintre contracandidati par sa fie din ce in ce mai aprinse si mai imprevizibile. Un scandal urias a izbucnit in urma cu putin timp, dupa ce Nicusor Dan, care nu este la prima abatere, a jignit-o indirect pe Gabriela Firea, facand-o panarama. in .

Dana Budeanu, in lacrimi la Antena 3! A vorbit despre fetisul Gabrielei Firea si a busit-o plansul, imediat VIDEO

Dana Budeanu declara public ca o va sustine pe Gabriela Firea la Alegerile Locale de anul acesta. Nu este de mirare acest aspect, avand in vedere ca cele doua sunt bune prietene. Invitata la Mihai Gadea, a vorbit inca odata de actiunile edilului in ceea ce privesc persoanele in varsta din Capitala. Dana Budeanu, in .

Finlanda anuleaza un exercitiu militar international de amploare din cauza pandemiei

Exercitiul militar de mare amploare Arctic Lock, la care urmau sa participe 20. 000 de soldati din 13 tari in primavara viitoare in Finlanda, a fost anulat din cauza pandemiei, a anuntat Ministerul Apararii de la Helsinki.

Andreea Banica, intr-un scandal de proportii din cauza fiicei sale. Ce s-a intamplat dupa ce nu a trimis-o la scoala

Andreea Banica s-a trezit intr-un scandal imens pe nepusa masa. Cunoscuta cantareata a incins spiritele pe retelele de socializare dupa un simplu mesaj pe Instagram care o avea in prim-plan pe fiica sa. Ce s-a intamplat si de ce i-a revoltat pe mare parte din fanii ei? Andreea Banica, scandal de proportii in mediul online.

Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor! A scos adevarul la iveala, in sfarsit

Dana Budeanu, cunoscuta pentru clipurile ei cu tenta critica la adresa autoritatilor, se pare ca a facut iar valva. in cel mai recent interviu, Dana il acuza dur pe Raed Arafat, subiectul fiind mastile de protectie. Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor Dana Budeanu este din ce in ce mai .

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

Gabriela Firea: Din cauza unui aviz DSP nu se pot atrage fonduri europene. Toata tara sta in pixul unei doamne

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit depsre problemele care tin in loc fondurile europene oferite in contextul pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea sustine ca toata tara este in pixul unei doamne de la DSP.

EXCLUSIV Gina Pistol se retrage din emisiunea de la Antena 1 din cauza sarcinii. Ce i-au transmis medicii iubitei lui Smiley

Insarcinata in patru luni, blondina a fost sfatuita de medicul sau sa stea cat mai potolita in aceasta perioada si sa nu faca deloc efort, motiv pentru care Gina Pistol refuza orice propunere de colaborare. Gina Pistol se retrage de la Antena 1. Care este motivul Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, .

Un barbat si-a lasat tot satul fara internet timp de 18 luni din cauza televizorului sau vechi

Misterul care a stat la baza intreruperii semnalului la internet dintr-un sat din Tara Galilor,in fiecare dimineata la ora 7 a fost in sfarsit rezolvat,cand specialistiiau descoperit ca un te.

Studiu alarmant. Ce se intampla cu pacientii care au cancer, din cauza noului coronavirus

Un studiu britanic evidentiaza sansele ca lucratorii medicali sa transmita infectia pacientilor vulnerabili. Acesta a fost realizat pe aproape 500 de persoane. Astfel, 21% din asistente si 17% din medicii testati care trateaza pacientii cu cancer au anticorpi COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )