Libnet.ro
UNICEF

11:00

Traian Basescu, despre Gabriela Firea: Stie sa faca circ, nu administratie!. Reactia Primarului Capitalei

Playtech Playtech,
Traian Basescu, despre Gabriela Firea: Stie sa faca circ, nu administratie!. Reactia Primarului Capitalei

Traian Basescu o critica dur pe Gabriela Firea. De altfel, nu este prima data cand fostul presedinte al Romaniei se razboieste in declaratii cu primarul general al Capitalei. Traian Basescu, replici taioase la adresa Gabrielei Firea Cand a fost intrebat ce parere are despre faptul ca primarul Gabriela Firea a recomandat daca nu ne place . continuă pe Playtech

Basescu, despre anticipate: E ridicol ca o forta de dreapta sa faca exact ca Dragnea, sa-si puna premierii sa demisioneze

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri seara, ca nu intelege motivul pentru care s-ar declansa alegerile anticipate, precizand ca ne jucam de-a Constitutia. E greu de inteles motivul pentru care fortezi intrarea in instabilitate, a spus fostul sef de stat, precizand ca i se pare ridicol ca o forta de dreapta sa faca exact ce l-a dus capul pe Dragnea, sa-si puna premierii sa demisioneze.

Gabriela Firea: Guvernul nu respecta Legea bugetului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, la Antena 3, ca Guvernul condus de Ludovic Orban nu respecta Legea bugetului si ca din aceasta cauza exista intarzieri la mai multa plati pe care primaria trebuie sa le faca.

Basescu, despre anticipate: Costurile acestei fantezii politice vor fi platite de populatie Mi s-ar parea ridicol ca un partid de dreapta sa faca exact ce l-a dus capul pe Dragnea (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu intelege ratiunile pentru care PNL vrea declansarea alegerilor anticipate parlamentare, caci un astfel de proces are loc doar atunci cind exista un scop, or scopul .

Gabriela Firea il invita vineri pe ministrul Mediului sa discute despre calitatea aerului din Bucuresti

PMB informeaza ca primarul general Gabriela Firea il asteapta vineri, la ora 13,00, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti pe ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, pe care l-a invitat sa discute despre calitatea aerului din Capitala.

MINISTRUL FINANTELOR FLORIN CITU: Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile primariei inca de ieri

Ministrul Finantelor Florin Citu scrie pe Facebook despre Gabriela si dramoletele ei, afirmand ca primarul Capitalei Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile primariei inca de joi, in replica la acuzatiile acesteia conform carora Ministerul Finantelor nu a virat banii pentru salariile angajatilor Primariei Capitalei si ai institutiilor din subordine. Florin Citu o acuza ca minte, ca a furat startul campaniei electorale si ca manipuleaza bucurestenii, relateaza News. ro.

Gabriela Firea, stare de panica. Ce a aflat astazi: Este un atentat la viata mea si a familiei mele

Gabriela Firea a anuntat ca a facut o plangere penala, dupa ce protestatarul Mihai Dide a postat pe Facebook un mesaj prin care ii indemna pe cei care il urmaresc pe reteaua de socializare sa se adune in fata casei din Voluntari a primarului general al Capitalei. Gabriela Firea a facut plangere penala impotriva protestatarului .

Gabriela Firea cere demisia ministrului Mediului si il acuza ca induce panica in populatie Primarul a prezentat un buletin de pe 31 decembrie care arata calitatea excelenta a aerului

Primarul Gabriela Firea cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, acuzand ca acesta este incompetent si a indus panica in populatie dupa ce a facut recomandarea ca bucurestenii sa poarte masti pentru a se proteja de poluare. Primarul Gabriela Firea a prezentat pe pagina de Facebook un raport de pe 31 decembrie 2019 in care se arata ca este excelenta calitatea aerului din Bucuresti. Numai ca pe 31 decembrie Bucurestiul era aproape gol, oamenii fiind plecati in vacanta.

Schimb de replici intre Gabriela Firea si Ministrul Mediului pe tema poluarii din Bucuresti

Ministrul Mediului Costel Alexe si Gabriela Firea au avut, marti seara, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitala. Ministrul i-a reprosat Gabrielei Firea ca Primaria nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, ii raspunde Firea.

Gabriela Firea, plangere penala impotriva ministrului Mediului, Apelor si Padurilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, ca a pregatit plangere impotriva m.

Gabriela Firea: Am pregatit plangere impotriva ministrului Mediului, care a indus panica in randul populatiei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, ca a pregatit plangere impotriva ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Costel alexe, care a indus panica in randul populatiei, dupa ce a afirmat ca in Bucuresti se respira otrava si ca cetatenii Capitalei ar trebui sa poarte masca pentru a fi in siguranta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )