Libnet.ro
UNICEF

11:45

Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea. A fost data afara, impreuna cu Mihaela Radulescu

Playtech Playtech,
Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea. A fost data afara, impreuna cu Mihaela Radulescu

Anul acesta la Alegerile Locale, pentru un al treilea mandat, candideaza si Traian Basescu. Fostul presedinte, in ultima sa interventie, a recurs la armele grele, dezvalund lucruri din trecutul Gabrielei Firea. Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea Alegerile Locale de anul acesta sunt atipice, din mai multe puncte de vedere. Odata din cauza crizei . continuă pe Playtech

Traian Basescu despre companiile municipale si stimulentele date de Primaria Capitalei: Firea este bolsevica, le voi desfiinta Voi pastra doar programul FIV si voi creste bugetul

Daca va fi ales primar general, Traian Basescu promite ca va face un audit la companiile municipale infiintate de Gabriela Firea, pentru a vedea unde au ajuns banii publici, apoi le va desfiinta. in ceea ce priveste stimulentele financiare acordate de Gabriela Firea, Traian Basescu spune ca le va desfiinta pe toate, mai putin programul FIV, fiindca sunt un proces de cumparare de voturi. in ceea ce priveste alocarile catre Catedrala Mantuirii Neamului, Traian Basescu este convins ca Patriarhul Daniel are suficiente resurse de finantare ca sa nu mai aiba nevoie de bani de la Primarie.

Alegeri locale 2020. Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit. Gabriela Firea inghite in sec

Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit, iar fostul presedinte spera intr-o confruntare pentru alegerile locale 2020 cu Gabriela Firea, amandoi aspiranti la fotoliul de primar Capitalei. Gabriela Firea anuntase ca cei care vor o confruntarea fata in fata cu ea trebuie sa aibe testele anti-drog si coronavirus facute, in contextul in care .

Ce spune Nicusor Dan despre retragerea lui Traian Basescu din cursa pentru Primaria Capitalei

Nicusor Dan, candidat al PNL si al USR-PLUS, a facut apel la electoratul PMP sa-l voteze pe el pentru ca in caz contrar, prin votul dat lui Traian Basescu, ar fi, de fapt, un sprijin pentru Gabriela Firea.

BASESCU: Mi se pare normal ca Gabriela Firea a cerut contracandidatilor sai sa-si faca test antidrog

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca nu i se pare deplasata cererea pe care Gabriela Firea a adresat-o contracandidatilor sai de a-si efectua testul antidrog inainte de o eventuala dezbatere, relateaza G4media. ro.

Traian Basescu: Liderii PNL-USR-PLUS au mizat ca tin la aura de invincibilitate. S-au inselat. Iata ca PMP vine ca un os in gat

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca liderii PNL-USR-PUS s-au bazat pe faptul ca PMP va arunca un candidat slab in cursa pentru Bucuresti, dar s-au inselat. Traian Basescu crede ca Nicusor Dan nu va fi afectat de scandalul cu afaceristul Caine din Sectorul 4 si o numeste pe Gabriela Firea corupta. Fostul presedinte a criticat si implicarea Danei Budeanu in campanie.

Alegeri locale 2020 Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, la interviurile Hotnews LIVE, miercuri, de la ora 11.00

Traian Basescu este candidatul PMP pentru functia de primar general al Capitalei la alegerile de pe 27 septembrie. De ce a intrat in cursa electorala fostul sef al statului, in conditiile in care sondajele nu arata ca nu are sanse de a castiga? De ce o ajuta pe Gabriela Firea sa obtina un nou mandat? Cum vede Bucurestiul la 13 ani dupa ce a plecat din Primaria Capitalei? Traian Basescu raspunde miercuri, de la ora 11. 00 intrebarilor Catiusei Ivanov si ale cititorilor intr-o noua editie a interviurilor HotNews LIVE la distanta. Cititorii HotNews pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Gabriela Firea, despre Podului Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului, aprobat inca din luna mai

Primarul general, Gabriela Firea a oferit mai multe detalii despre Pasajul Ciurel, intr-o postare pe Facebook. Edilul a explicat ca proiectul a fost gandit in trei etape, in urma cu 14 ani, iar recent a fost.

Gabriela Firea, despre Podului Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului, aprobat inca din luna mai

Primarul general, Gabriela Firea a oferit mai multe detalii despre Pasajul Ciurel, intr-o postare pe Facebook. Edilul a explicat ca proiectul a fost gandit in trei etape, in urma cu 14 ani, iar recent a fost.

Gabriela Firea, despre Podul Ciurel: Efectele privind fluidizarea traficului sunt vizibile VIDEO

In urma scandalului legat de podul Ciurel, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat, pe Facebook, ca proiectul a fost gandit in urma cu 14 ani in trei etape si ca, in acest moment este finalizata doar prima etapa.

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )