Libnet.ro
UNICEF

00:06

O banca din Marea Britanie testeaza implementarea cardurilor biometrice

Adevărul Adevărul,
O banca din Marea Britanie testeaza implementarea cardurilor biometrice

NatWest, o banca din Marea Britanie, a anuntat ca 200 de persoane vor participa la un prim test de implementare a cardurilor care vor avea senzori de amprenta in interiorul lor. continuă pe Adevărul

webPR: Folosirea regulata a tigarilor electronice ramane scazuta in randul tinerilor din Marea Britanie

Raportul Departamentului de Sanatate Publica din Marea Britanie Public Health England - PHE) asupra utilizarii tigarilor electronice arata ca vapatul in mod regulat ramane la un nivel scazut in randul tinerilor si s-a plafonat in randul adultilor. Vapatul in mod regulat ramane la un nivel scazut in randul tinerilor din Marea Britanie si s-a plafonat in randul adultilor, ne informeaza un raport independent realizat de cercetatorii de la Kings College London si solicitat de Departamentul de Sanatate Publica Public Health England).

DIN CAUZA BREXIT: Peste 275 de companii financiare isi transfera activele din Marea Britanie in UE

Peste 275 de companii financiare transfera active si fonduri cumulate de 1. 200 de miliarde de dolari, precum si mii de angajati din Marea Britanie in Uniunea Europeana.

Brexit. Peste 275 de companii financiare transfera active de 1.200 miliarde de dolari din Marea Britanie in UE

Peste 275 de companii financiare transfera active si fonduri cumulate de 1. 200 de miliarde de dolari, precum si mii de angajati din Marea Britanie in Uniunea Europeana, in perspectiva Brexitului, la costuri de pana la 4 miliarde de dolari, potrivit unui raport publicat luni de o firma de cercetare, transmite Reuters.

VIDEO Experiment social: Un cersetor poate castiga si 200 de lire sterline pe noapte in Marea Britanie

Un explorator din Marea Britanie a facut un experiment, transformandu-se in om al strazii pentru doua luni, timp in care a fost socat sa descopere cat de mult castiga un cersetor- 200 de lire sterline pe noapte bani neimpozitati, relateaza Telegraph.

Roman condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie, dupa ce a omorat in bataie o englezoaica. Oribila crima a avut loc in aprilie 2018, in apropierea unui centru comercial din Thurrock,.

Florin are 32 de ani si se afla in Marea Britanie. Trebuia sa ajunga acasa, insa a facut o mica oprire. A coborat intr-o statie si a omorat cu sange rece o femeie. Motivul e halucinant

Florin Ion a ingrozit Marea Britanie. in varsta de 32 de ani, romanul a omorat in bataie o englezoaica. A primit inchisoare pe viata, cu posibilitatea eliberarii conditionate dupa 18 ani. Barbatul a.

THERESA MAY AVERTIZEAZA CA DACA SE VA RESPINGE ACORDUL BREXITULUI: Marea Britanie risca sa nu mai paraseasca Uniunea Europeana

Premierul britanic Theresa May a avertizat ca daca parlamentarii vor respinge acordul Brexitului saptamana viitoare nimeni nu stie ce se va intampla si ca Marea Britanie s-ar putea sa nu mai paraseasca UE deloc, scrie The Independent.

Fenomen iNFRICOSATOR in Marea Britanie. 11 oameni AU MURIT deja! Politia este in alerta

Stare de groaza in Marea Britanie! 11 adolescenti au murit de la inceputul anului din cauza epidemieid e atacuri cu arme albe. Agresorii sunt tot adolescenti, iar scandalurile pornesc brusc, in plina.

MINISTRUL FINANTELOR, PHILIP HAMMOND: Marea Britanie amana Brexitul, daca acordul premierului va fi respins

Marea Britanie va fi nevoita, cel mai probabil, sa amane iesirea din Uniunea Europeana, daca parlamentarii vor respinge acordul Brexitului care va fi supus la vot pe 12 martie, a anuntat ministrul Finantelor, Philip Hammond, scrie Reuters.

Marea Britanie, saptamana decisiva pentru Brexit

In Regatul Unit incepe o saptamana decisiva pentru Brexit. Parlamentarii tarii urmeaza sa voteze, marti, asupra concretizarii sau amanarii plecarii din UE, la aproape trei ani de la referendumul din 2016, scrie The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )