Libnet.ro
UNICEF

15:45

CES 2019: Ce noutati au prezentat Samsung, Dell, Asus si Acer

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CES 2019: Ce noutati au prezentat Samsung, Dell, Asus si Acer

CES 2019, cea mai mare expozitie de electronice si tehnologie din lume, ce aduna sub acelasi acoperis gadget-urile si prototipurile momentului, a inceput in Las Vegas si se va desfasura pe parcursul a 6 zile, 6-11 ianuarie. continuă pe Wall-Street Ro

Apple isi ironizeaza concurenta. Ce reclama a afisat compania americana in Las Vegas, cu ocazia CES 2019

CES 2019 este una dintre cele mai mari conferinte de tehnologie din lume, si are loc in fiecare an la Las Vegas. Cu ocazia acestui eveniment, cele mai mari companii ale lumii se intrec in produse care mai de care mai inovative, dar si in ironii fine, adresate in mod direct concurentei.

CES 2019: NVIDIA a lanasat placa video GeForce RTX 2060, o varianta mai accesibila a varfului de gama RTX 2080. Pret si specificatii

NVIDIA a anuntat astazi lansarea placii grafice NVIDIA GeForce RTX 2060, in cadrul conferintei CES 2019 care are loc la Las Vegas, pana vineri.

22 de startup-uri de tehnologie de urmarit la CES 2019

Astazi incepe International Consumer Electronics Show CES 2019), una dintre cele mai mari conventii de startup-uri si companii din domeniul tehnologiei, in Las Vegas, o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. Anul acesta, mai multi fondatori de startup-uri isi vor prezenta ideile de afaceri in fata potentialior investitori, intr-un concurs de pitch-uri. Printre inovatiile prezente, se numara si mai multe aplicatii ale tehnologiei din spatele bitcoin - blockchain, folosita in diferite scopuri, precum conservarea speciilor de animale pe cale de disparitie.

CES Las Vegas LG a prezentat un aparat prin care se poate face bere n casa, pornind de la capsule

LG a prezentat la targul de tehnologie CES Las Vegas un expresor de bere prin care se poate face bere artizanala in casa cu ajutorul unor capsule cu malt, drojdie, hamei si arome. Berea este gata dupa doua saptamani de fermentatie si cu un set de capsule se pot obtine 5 litri. Nu a fost anuntat pretul.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )