Libnet.ro
UNICEF

12:00

9 criterii dupa care alegem cel mai bun service de laptopuri din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
9 criterii dupa care alegem cel mai bun service de laptopuri din Bucuresti

Daca esti o persoana care foloseste in mod frecvent laptopul, cu siguranta stii deja ca acesta trebuie intretinut, are nevoie sa fie curatat la cateva luni, sa fie upgradat, sa fie verificat cu atentie cel putin o data pe an si reparat. continuă pe Adevărul

Simona Halep, reactie dupa victoria in fata lui Venus Williams: E cel mai bun meci al meu la acest turneu

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, ca meciul cu americanca Venus Williams a fost cel mai bun reusit de ea in acest an la Australian Open. Am facut.

Premierul Viorica Dancila: Decizia infierii baiatului a fost cel mai bun lucru din viata mea

Diseara, premierul Romaniei va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea. Cum raspunde atacurilor murdare la la familie? Care este adevarata poveste a infierii baiatului sau? Cum ii raspunde.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 IANUARIE Compa - pozitia a doua in topul randamentelor de la BVB

Marcand un avans de 6,02%, in intervalul 11 - 18 ianuarie, in raport cu moneda euro, actiunile producatorului de piese auto Compa Sibiu CMP) au urcat pe locul al doilea in topul celor mai rentabile titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 IANUARIE Avans de 2,89% pentru OMV Petrom, pe fondul unui rulaj modest

Marcand o crestere de 2,89%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 10 - 17 ianuarie, actiunile grupului petrolier OMV Petrom reprezinta titlurile cu cea mai buna performanta din cadrul indicilor BET si BET-XT, pentru perioada mentionata.

Halep, de neoprit: Simona a facut cel mai bun meci de la Australian Open si a spulberat-o pe Venus. Urmeaza Serena!

Simona Halep a fost intr-o forma devastatoare, la Melbourne, si nu i-a dat nicio sansa lui Venus Williams 36 WTA), obtinand o calificare lejera in optimi.

inca o demisie in Administratia Trump: Cel mai important diplomat american pentru Europa a renuntat la functie

Administratia Trump este marcata de o noua demisie, dupa ce Wess Mitchell, cel mai important diplomat american pentru Europa, a renuntat la functia din Departamentul de Stat, in momentul in care o parte dintre al.

Incident socant intr-un avion. Barbatul le-a cerut stewardeselor sa-i dea pantalonii jos, dupa care le-a chemat in toaleta. Dupa cateva minute, individul a inceput sa geama

Incident de-a dreptul socant intr-un avion care zbura dinspre Los Angeles spre Taiwan. Un pasager, aflat in scaun cu rotile si care cantarea 200 de kilograme, a devenit in scurt timp cel mai urat cosmar al.

Topul brandurilor din lume: Amazon ramane cel mai valoros brand global, dar conduce cursa celor mai puternice branduri

, producatorul italian de supermasini, a recastigat titlul de cel mai puternic brand al lumii ultima oara detinut in 2014), conform raportului Brand Finance Global 500 2019, lansat marti la World Economic Forum in Davos. Amazon ramane cel mai.

VIDEO Un canal online pentru copii, lansat de doi antreprenori din Iasi, cel mai popular din Europa Centrala si de Sud-Est: Cum se fac afaceri din YouTube

LooLooKids, cel mai popular canal YouTube din Romania, a fost recent premiat de Google cu butonul de diamant, distinctie oferita canalelor care depasesc pragul de 10 milioane de abonati. Ideea le apartine unor antreprenori din Iasi, care au povestit pentru StartupCafe cum au construit acesta afacere si cum se fac bani din YouTube.

UPDATE Ministrul Justitiei anunta Ordonanta de Urgenta n cel mai scurt timp posibil pentru cei condamnati de completuri nelegal constituite. OUG, una cu miza pentru Liviu Dragnea

Guvernul va da in cel mai scurt timp posibil o Ordonanta de Urgenta in baza careia cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite sa poata face recurs in anulare, a anuntat, duminica seara, la Romania TV, ministrul Tudorel Toader. El a mai spus ca asteapta motivarea deciziei Curtii Constitutionale privind protocoalele intre Ministerul Public si SRI si ca, cel mai probabail, se va proceda la fel - va fi data o Ordonanta de Urgenta. USR, despre Ordonanta anuntata de ministrul Justitiei: Dragnea scapa de condamnarea in dosarul Referendumul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )