Libnet.ro
UNICEF

01:05

Galaxy A40 este cel mai nou telefon ieftin de la Samsung

Playtech Playtech,
Galaxy A40 este cel mai nou telefon ieftin de la Samsung

Amatori de smartphone-uri ieftine de la Samsung au un nou gadget spre care se pot orienta. Galaxy A40 a fost lansat oficial si s-ar putea sa fie perfect pentru majoritatea utilizatorilor fara. continuă pe Playtech

Premiile Gopo 2019: Morometii 2 este Cel mai bun film de lungmetraj

Morometii 2 este Cel mai bun film de lungmetraj la premiile Gopo 2019, in urma decernarii distinctiilor celei de-a 13-a editii a celor mai importante distinctii ale industriei cinematografice romanesti, marti, la Teatrul National din Bucuresti, potrivit Mediafax.

Rovana Plumb: PSD este cel mai pro-european partid

Partidul Social Democrat este cel mai pro-european partid, a declarat duminica, la Braila, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a criticat europarlamentarii romani care denigreaza Romania la Bruxelles, potrivit Agerpres.

Black Shark 2: cel mai bun telefon de gaming, lansat de Xiaomi

Dupa lungi speculatii pe marginea subiectului, Xiaomi a lansat noul sau smartphone de gaming. Intitulat Black Shark 2, acesta include imbunatatiri importante comparativ cu prima.

Diana, cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru viitorul copil al ducesei Meghan. Ce alte variante mai sunt in top

Diana este cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru viitorul copil al printului Harry al Marii Britanii si al ducesei Meghan de Sussex, iar podiumul este completat de Victoria si Alice, potrivit The Independent, citat de Mediafax.

Firefox 66 te scapa de cel mai mare stres de pe internet

Desi nu este cel mai popular browser de internet din lume, Mozilla Firefox beneficiaza de actualizari regulate care iti vor face viata mai usoara. Fara prea multe surle si trambite,.

VIDEO Samsung Galaxy S10 vs. iPhone Xs Max: cel mai asteptat test e aici

Samsung Galaxy S10 e cel mai bun telefon pe care il propun sud-coreenii. iPhone Xs Max e cel mai bun telefon al Apple din 2018 pana in toamna lui 2019. Dar care e mai rapid? intr-un test de tip.

Vivo X27 este cea mai interesanta chinezarie din ultimele luni: cu ce vine nou

Ritmul lansarilor de telefoane chinezesti a explodat in ultimele luni, iar Vivo X27 este doar cel mai recent dintre ele. Avand in vedere viteza cu care companii precum Vivo lanseaza aparate.

Duelul dintre cel mai urmarit youtuber si o casa de discuri din India: PewDiePie vs T-Series

PewDiePie a fost detronat ,ieri, pentru cateva ore din pozitia de cel mai urmarit youtuber. De cateva luni, suedezul al carei nume real este Felix Kjellberg lupta pentru primul loc pe platforma video cu T-Series, o companie producatoare de videoclipuri in stilul Bollywood.

Cel mai modern complex de inot din Romania, aproape gata

Cel mai modern complex de inot din Romania si unul dintre cele mai frumoase din Europa este aproape gata. Construit in Otopeni cu peste 142 milioane lei, complexul olimpic de natatie va avea o capacitate de aproap.

Cel mai mare producator de miere din Romania a inceput sa fabrice bere. Unde se vinde Gloria, sortimentul laudat de producatori drept nisa niselor

Cel mai mare producator de miere din Romania, societatea Apidava Blaj, a prezentat un sortiment de bere cu miere despre care spun ca este fabricat in premiera nationala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )