Libnet.ro
UNICEF

09:01

Google Maps introduce una din cele mai bune functii de pe Waze

Adevărul Adevărul,
Google Maps introduce una din cele mai bune functii de pe Waze

In ultimele luni, Google Maps a integrat cateva din functiile care pot fi gasite si pe cunoscuta aplicatie Waze, iar acum una dintre cele mai utile a ajuns in aplicatia gigantului american. continuă pe Adevărul

Strobl, CEO Raiffeisen Bank: Va trebui sa reevaluam Romania. Banca austriaca a obtinut in 2018 cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata in tara noastra

Va trebui sa reevaluam Romania. Cu putin inainte de sfarsitul anului 2018, o serie de masuri fiscale au fost adoptate prin Ordonanta de Urgenta in Romania, masuri care includ, printre altele, o noua taxa bancara. Aceste evolutii sunt monitorizate in permanenta de Consiliul de administratie si de Consiliul de supraveghere, a declarat presedintele executiv Raiffeisen Bank, Johann Strobl intr-un interviu publicat in Raportul anual al bancii. Raiffeisen a publicat miercuri rezultatele pe 2018, in Romania obtinand un profit de 189 milioane de euro, cu aproape 80% mai mult fata de 2017. Sunt cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata de Raiffeisen Bank in Romania.

Strobl, CEO Raiffeisen Bank International: Va trebui sa reevaluam Romania. Banca austriaca a obtinut in 2018 cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata in tara noastra

Va trebui sa reevaluam Romania. Cu putin inainte de sfarsitul anului 2018, o serie de masuri fiscale au fost adoptate prin Ordonanta de Urgenta in Romania, masuri care includ, printre altele, o noua taxa bancara. Aceste evolutii sunt monitorizate in permanenta de Consiliul de administratie si de Consiliul de supraveghere, a declarat presedintele executiv Raiffeisen Bank International, Johann Strobl intr-un interviu publicat in Raportul anual al bancii. Raiffeisen a publicat miercuri rezultatele pe 2018, in Romania obtinand un profit de 189 milioane de euro, cu aproape 80% mai mult fata de 2017. Sunt cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata de Raiffeisen Bank in Romania.

Dumitru Costin (BNS): Avem minister, suse, aducem lautari, dar masuri concrete nu avem pentru cei care au emigrat. ANOFM, una dintre cele mai bolnave institutii

Romania nu are o politica publica in domeniul emigrarii si are un dispret suveran fata de milioanele de roman care au plecat din tara, a declarat Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical BNS). De asemenea, el a mai afirmat ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este una dintre cele mai bolnave institutii.

Top 10 cele mai bune scoli din Bucuresti la Evaluarea Nationala 2018 dupa criteriile de performanta

Topul celor mai bune scoli din Bucuresti este deschis de Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, in Analiza rezultatelor la Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a VIII-a 2018, realizata de Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala si publicata de Inspectoratul Scolar Bucuresti.

Dragile mele sau dragele mele? Profesor: Este una dintre cele mai des intalnite formulari gresite din limba romana

Una din cele mai frecvente greseli de vorbire din limba romana este forma dragele mele, utilizata ca pluralul feminin al adjectivului drag.

Astenia de primavara. Top cele mai bune REMEDII NATURALE ca sa o combati. Variante de MENIU zilnic

Astenia de primavara este o conditie medicala care se traduce prin stare de epuizare, oboseala cauzate de schimbarea anotimpurilor. Pe langa starile de oboseala, astenia de primavara mai este asociata cu melancolia si.

Astenia de primavara. Top cele mai bune remedii naturale ca sa o combati. Variante de MENIU zilnic

Astenia de primavara este o conditie medicala care se traduce prin stare de epuizare, oboseala cauzate de schimbarea anotimpurilor. Pe langa starile de oboseala, astenia de primavara mai este asociata cu melancolia si ch.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii de stat va face concedieri masive in perioada urmatoare, decizia fiind luata recent in Adunarea Generala a Actionarilor.

Cele mai bune 5 exercitii fizice pe care le putem face acasa, fara niciun echipament

Pentru multi mersul la sala se poate dovedi o corvoada. Fie ca vorbim de aspectul financiar sau de timpul necesar. Exista insa si exercitii pe care oricine le poate face in confortul caminului propriu.

Porosenko: Nu mergem spre NATO cu mana intinsa, avem una dintre cele mai puternice armate din Europa

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a declarat ca Ucraina se indreapta in mod hotarat spre NATO si continua sa dezvolte noi tipuri de armament, inclusiv rachete, scrie Korrespondent, citat de Rador.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )