Libnet.ro
UNICEF

18:15

HiSense U30 este cel mai interesant telefon de la CES: Care sunt premierele

Playtech Playtech,
HiSense U30 este cel mai interesant telefon de la CES: Care sunt premierele

Daca ai in vedere numarul fabulos al lansarilor si premierelor de la CES, este foarte probabil sa-ti scape cate un gadget precum HiSense U30, mai ales ca nu provine de la o companie. continuă pe Playtech

Acer Swift 7 este cel mai subtire si mai scump laptop al taiwanezilor

Inceputul de an in tehnologie este marcat de CES 2019. Targul de la Las Vegas vine la pachet cu o serie stufoasa de noutati, printre care si o editie actualizata de Acer Swift 7. Primul Acer.

Xiaomi Mi Mix 3, in Europa: noul telefon al chinezilor poate fi cumparat de romani

Xiaomi Mi Mix 3 este cel mai nou si mai atragator smartphone de top al chinezilor, iar acum poate fi cumparat de catre utilizatorii din Europa. Desi traim intr-o perioada in care ai putea.

Utile: Care este cel mai hranitor aliment; Ce trebuie sa stim despre efectele seleniului n organismul uman; Cinci obiceiuri proaste care ti distrug rinichii

7 moduri in care putem evita raceala. Perioada de iarna ne da deseori batai de cap, iar pentru a-i face fata trebuie sa avem un sistem imunitar cat mai puternic. Simptomele care pot prevesti cancerul de stomac. Desi nu prezinta simptome evidente care ar putea sa-ti dea de gandit, exista insa cateva indicii care te pot ajuta sa identifici cancerul de stomac din timp, de aceea este bine sa le acorzi atentie.

Acesta este cel mai hranitor aliment.Contine toate vitaminele si mineralele de care are nevoie organismul zilnic

Un singur ou contine, in cantitati mici, toate vitaminele si mineralele de care are nevoie organsimul zilnic, inclusiv calciu, fier, potasiu, zinc si magneziu. Aceste substante se regasesc in galbenus, in.

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. Indicele Robor la 3 luni a scazut la 2,92%. Este cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate marti de Ba.

Kylian Mbappe (PSG), cel mai valoros fotbalist din Europa - Lionel Messi, doar pe sapte

Internationalul francez Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, este cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, conform unei analize a Centrului international pentru studii sportive CIES).

Inventii UIMITOARE la cel mai mare TARG DE ELECTRONICE din lume CES. Era 5G incepe in Las Vegas!

Lansari spectaculoase de la CES, cel mai mare targ anual de tehnologie pentru uz casnic, care a inceput in Las Vegas, anunta Agerpres. De la televizoarele viitorului si casa inteligenta, conectata la Internet.

Honor Play 8A, ieftin si bun: Cel mai nou telefon Huawei merita banii cu prisosinta

Huawei este al doilea cel mai popular producator de mobile de pe mapamond, iar cu Honor Play 8A continua sirul lansarilor de smartphone-uri ieftine si bune. Pentru a-si atinge scopul de a.

DANCILA: Cel mai dificil dosar este Cadrul financiar multianual

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca cel mai dificil dosar pe care va trebui sa il gestioneze Romania in perioada in care detine presedintia Consiliului Uniunii Europene este Cadrul financiar multianual.

Este oficial: A fost numit cel mai valoros jucator din Europa! Cristiano Ronaldo este abia al 19-lea in ierarhie...

Kylian Mbappe, international francez de la PSG, a fost declarat cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, potrivit unei analize facute de Centrul International pentru studii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )