Libnet.ro
UNICEF

01:05

James Bond: Cele mai interesante gadgeturi din istoria celebrei serii

Adevărul Adevărul,
James Bond: Cele mai interesante gadgeturi din istoria celebrei serii

Fara indoiala, unul dintre secretele popularitatii fantastice de care s-a bucurat seria filmelor cu James Bond, din 1962 pana in prezent, este inventivitatea de care dau dovada colaboratorii Quartermaster Q) ai agentului 007, atunci cand vine vorba de arme, masini si tot felul de dispozitive, pe cat de ingenioase, pe atat de letale. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Top cele mai bune amante din zodiac. Femeile Rac sunt niste ingeri, Balantele insa sunt... Doamne fereste

Fiecare dintre noi avem dorinte si ni le manifestam in diferite moduri. Depinde de personalitate si cultura. O femeie indrazneata nu este neaparat vulgara. Majoritatea clasificarilor de acest gen vin din partea unor.

Dacia a avut in 2018 cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro si cel mai ridicat profit din istorie

Automobile Dacia a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro, in crestere cu 5% fata de anul anterior, iar profitul a crescut cu 40%, la 162 milioane de euro, cel mai ridicat nivel din istoria companiei, relateaza Mediafax.

Adio handbal! Una dintre cele mai importante jucatoare din nationala Romaniei s-a retras definitiv din sport

Fostul pivot al echipei noastre isi va dedica timpul familiei si spera sa aiba parte de cel mai frumos trofeu: un copil.

Cele mai bune motoare pe benzina in 2019 le gasim la MINI, VW, Mazda

Masinile moderne sunt capabile sa consume mai putin combustibil ca niciodata, si, din fericire, nu sunt lipste de putere, plictisitoare. Asadar iata cele mai bune motoare pe benzina in 2019.

Locuri de munca in Europa: care sunt cele mai cautate meserii si ce salarii se dau

Romanii care vor sa munceasca in afara au la dispozitie sute de joburi disponibile in Uniunea Europeana prin reteaua EURES. Sunt posturi vacante pentru brutarri, ajutor de bucatar sau consilier vanzari. Locurile de munca sunt disponjibile prin reteaua EURES. Aceasta este o retea de cooperare constituita din serviciile publice de ocupare a fortei de munca [] .

E una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din lume. Dar in spatele succesului ei se ascunde un trecut furtunos. A ascuns timp de ani de zile ca a fost abuzata de tatal vitreg

Ellen DeGeneres, una dintre cele mai indragite prezentatoare americane, a povestit ca in adolescenta a fost agresata sexual de tatal ei vitreg. Cu toate ca a trecut prin momente ingrozitoare, mai ales .

Cod rutier 2019. Cele mai noi semne de circulatie. Unii soferi nu stiu ce semnificatii au

Pe strazile din Romania exista si unele semne de circulatie care, la prima vedere, ar putea parea de neinteles pentru soferi. Unele dintre ele au fost introduse recent, altele sunt mai vechi, dar toti soferii trebuie sa stie semnificatiile lor. Un semn des intalnit pe strazi este triunghiul rosu cu bulina neagra, un semn care [] .

Pensionarii din Romania care primesc cele mai mari pensii. Cat primesc fostii militari

Unii pensionari din Romania se plang de banii putini pe care-i primesc din partea statului, altii, insa, primesc pensii uriase. Exista o categorie a asa-numitilor privilegiati, care incaseaza mai mult in fiecare luna. Potrivit cifrelor oferite de Casele Sectoriale din domeniu, pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care [] .

Utile: Cum sa slabesti prin hipnoza; Care sunt fructele si legumele cu cele mai multe pesticide; Sindromul burnout si perfectionismul

Ai limba incarcata de depozite albicioase sau galbui? Mergi imediat la doctor. Probabil stii deja pe. Trucuri care te fac sa arati mai slaba. Este drept ca sportul si dieta sunt cele mai bune solutii pentru a obtine silueta de vis. Dar cand.

Cele mai frecvente greseli la achizitionarea biletelor de avion

Prefera sa calatoreasca in weekend si cred ca daca achizitioneaza biletele cu mult inaintea zborului vor beneficia de cele mai bune preturi. Este profilul calatotorului care vaneaza ofertele biletelor de avion, dar care cade in propria capcana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )