Libnet.ro
UNICEF

22:45

Masinile Google Street View revin in Romania in aceasta vara insotite de dispozitivul trekker

Adevărul Adevărul,
Masinile Google Street View revin in Romania in aceasta vara insotite de dispozitivul trekker

Masinile Google Street View vor strabate Romania in aceasta vara, pentru a actualiza imaginile din tara noastra disponibile pe Google Maps Street View. Operatiunea demareaza la inceputul lunii iunie si se va concentra pe cele mai importante orase din Romania si zonele adiacente acestora: din Bucuresti si Ilfov, Brasov si Valea Prahovei, Constanta si litoralul Marii Negre si pana la Iasi, Piatra Neamt, Cluj, Targu Jiu, Timisoara si Arad. continuă pe Adevărul

Noile masini Google Street View, in Romania in aceasta vara

Masinile Google Street View vor strabate Romania in aceasta vara, pentru a actualiza imaginile din tara noastra disponibile pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini demareaza la inceputul lunii iunie si se va concentra pe cele mai.

Masinile Google Street View vor strabate din nou Romania pentru a culege imagini proaspete

Masinile Google Street View vor strabate Romania in aceasta vara, pentru a actualiza imaginile din tara noastra disponibile pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini demareaza la inceputul lunii iunie si se va concentra pe cele mai importante orase din Romania si zonelor adiacente acestora: din Bucuresti si Ilfov, Brasov si Valea Prahovei, Constanta si litoralul Marii Negre si pana la Iasi, Piatra Neamt, Cluj, Targu Jiu, Timisoara si Arad.

Google Street View va actualiza imaginile din Romania. Pe unde vor circula masinile Google

In aceasta vara, cinci noi masini Google Street View vor strabate Romania, pentru a actualiza imaginile din tara noastra disponibile pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini va demara la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )