Libnet.ro
UNICEF

15:15

Perpetoo, primul serviciu de car sharing de la persoana la persoana din Romania - Cum poti castiga bani si cand se lanseaza

Adevărul Adevărul,
Perpetoo, primul serviciu de car sharing de la persoana la persoana din Romania - Cum poti castiga bani si cand se lanseaza

Perpetoo este conceput ca un serviciu care se adreseaza utilizatorilor activi, care isi doresc sa conduca o masina atunci cand vor sa plece in concediu, cand se deplaseaza in interes de serviciu intr-o alta localitate sau cand masina lor se afla in reparatii. continuă pe Adevărul

Perpetoo, car sharing de la persoana la persoana, intra in tara

Primul serviciu de car sharing de la persoana la persoana din Romania, Perpetoo, va fi disponibil incepand cu luna mai a anului 2019 in Bucuresti si in alte 3 orase mari din tara: Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

MASTERCARD doneaza UN MILION DE EURO pentru constructia primului spital de oncologie pediatrica din Romania

Compania Mastercard doneaza un milion de euro pentru primul spital de oncologie si radioterapie pediatrica din Romania, un proiect al Asociatiei Daruieste Viata. De asemenea, Mastercard anunta ca fiecare d.

Facebook a eliminat pagini, conturi si grupuri create de apropiati ai PSD care incercau sa manipuleze opinia publica din Romania

Facebook spune ca a eliminat patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania care faceau parte dintr-o retea ce opera in Romania prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PSD, a spus seful pentru Cyberseccurity al companiei, Nathaniel Gleicher. Ei au impartasit, de asemenea, continut care incita la dezbinare si au promovat continut gazduit de cateva domenii care se prezentau ca site-uri de stiri, au spus cei de la Facebook. Compania a publicat o postare pe blogul mondial, cu cateva exemple de capturi de ecran cu asa-zise stiri despre USR, Ciolos sau Kovesi.

Locul din Romania cu cel mai curat aer

Orasele cu cel mai curat aer din Romania sunt Constanta, Braila si Galati. Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului.

Desi nu ai crede, romanii traiesc mai mult: orasele din Romania care te ajuta sa fii mai sanatos

Conform unui studiu publicat de Institutul National de Statistica, media de viata din Romania a crescut simtitor in ultimul deceniu, chiar daca nu este neaparat aliniata la media Uniunii Europene pe acest subiect. Conform celui mai recent studiu publicat de catre Institutul National de Statistica, speranta de viata a romanilor a crescut peste 75 de [] .

Cel mai spectaculos oras din Romania pe care ar trebui sa-l vizitezi

Anul acesta pe harta obiectivelor turistice alaturi de celelelate destinatii spectaculoase din lume, care merita neaparat vizitate se afla si orasul Turda din Romania. Autorii ghidului Michelin il recomanda in special pentru Salina Turda. Ghidul de Calatorie Michelin este unul dintre cele mai apreciate referinte de calatorie. Are peste 500 de pagini si include tot [] .

Facebook: Apropiati ai PSD incercau SA MANIPULEZE opinia publica din Romania

Facebook spune ca a eliminat patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania, care faceau parte dintr-o retea ce opera in tara noastra prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PS.

Topul oraselor poluate din Romania: Cat de nociv este aerul din locul in care traim (VIDEO)

Iasul, Clujul si Bucurestiul sunt cele mai poluate orase din Romania, conform datelor ultimului studiu publicat de o o agentie elvetiana. La polul opus se afla Constanta, Braila si Galati. Vorbim.

Care este cel mai poluat oras din Romania. Bucurestiul nu este nici macar in top trei

Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului clasament privind poluarea din marile orase ale lumii, Iasiul este urmat de Cluj-N.

Fiul unui mare artist din Romania s-a stins din viata. Barbatul avea 32 de ani

Doliu in medicina din Romania. Barbatul de 32 de ani a murit marti dimineata, dupa ce s-a luptat cu o boala necrutatoare. Desi era foarte tanar, acesta era cunoscut ca un consumator de alcool, nu de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )