Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Un circ din Germania foloseste holograme 3D in locul animalelor pentru a lupta impotriva cruzimii fata de acestea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un circ din Germania foloseste holograme 3D in locul animalelor pentru a lupta impotriva cruzimii fata de acestea

Pentru o perioada indelungata, oamenii nu isi puteau imagina mersul la circ fara elefanti, cai, maimute sau lei. Circul Roncalli din Germania incearca insa sa schimbe aceasta conceptie, inlocuindu-le cu holograme. continuă pe Adevărul

PANA IN 2029 Volkswagen exclude concedieri la fabricile din Germania

Volkswagen nu va face, pana in 2029, concedieri la brandul sau de baza, care produce automobile, in niciuna din fabricile sale din Germania, in pofida programului de reducere a costurilor, a dat asigurari Bernd Osterloh, seful sindicatului VW, transmit DPA si Reuters.

Moartea suspecta a prefectului de Kassel, un adversar declarat al extremismului de dreapta din Germania

In noaptea de sambata spre duminica, prefectul de Kassel, Walter Lubcke, a fost gasit impuscat in cap. Trupul victimei a fost descoperit pe terasa casei sale, in jurul orei 00. 30, de o ruda. impuscatura a venit din imediata proximitate, dupa cum declara politia locala. Desi nu exista inca rezultate definitive ale anchetei criminalistice cu privire la circumstantele faptei sau motivul acesteia, in mass-media germana au aparut speculatii privitoare la un eventual motiv politic care sa fi determinat decesul politicianului crestin-democrat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )