Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Sofer prins dormind la volanul unei masini Tesla care rula cu 120 km/h

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sofer prins dormind la volanul unei masini Tesla care rula cu 120 km/h

Un barbat a fost filmat cand dormea la volanul masinii sale Tesla Model 3 pe o autostrada din California, gonind cu aproximativ 120km/h. continuă pe Adevărul

Digi 24: Sofer filmat dormind la volanul unei Tesla autonoma. Masina rula cu 130 km/h, pe o autostrada din California (Video)

Un sofer din California ar fi fost surprins dormind-dus la volanul unei masini Tesla Model 3 autonoma. Cel putin asa se intelege dintr-o filmare postata de un barbat din Florida pe contul personal de Twitter.

Sofer prins beat la volanul unei masini tractate. Ce dilema au judecatorii, care cer ajutor la Curtea Suprema de Justitie

Cazul unui barbat care s-a urcat baut la volaunul unei masini tractate a devenit o speta atat de complicata, incat Curtea de Apel Oradea a sesizat Curtea Suprema de Justitie.

Barbat din Suceava, prins la volanul unei masini, desi avea permisul anulat de sase ani

Un barbat de 67 de ani, care nu avea permis de conducere, a fost prins de politistii din comuna Moldovita. Barbatul nici nu a oprit la semnalele autoritatilor, asa ca a fost urmarit de.

VIDEO Un sofer Tesla, prins dormind la volan pe autostrada

Un barbat a fost filmat cand dormea la volanul masinii sale Tesla Model 3 pe o autostrada din California, gonind cu aproximativ 120km/h.

Copil de 11 ani prins de politisti la volanul unei autoutilitare

Un copil in varsta de 11 ani a fost prins de politistiin timp ce conducea o autoutilitara pe raza comunei Polovragi, din judetul Gorj.

VIDEO Sofer filmat ruland cu viteza pe contrasens pe DN1. Martorii incidentului, ingroziti si socati de aparitia masinii

Un sofer din Ploiesti a fost prins in timp ce circula pe contrasens pe DN1, pe un tronson de drum unde se circula de regula cu viteze de peste 100 de kilometri la ora. Oprit de un echipaj de politie, a declarat senin ca a gresit drumul.

Amenda uriasa pentru un sofer prins cu tigari de contrabanda in Vama Albita

Soferul unui autocar care incerca sa intre in Romania prin Punctul de Trecere a Frontierei Albita s-a ales cu o amenda record dupa ce a fost prins in timp ce incerca sa introduca in tara tigari de contrabanda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )