Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand lanseaza Samsung telefonul pliabil: vine fix inainte de iPhone 11

Playtech Playtech,
Cand lanseaza Samsung telefonul pliabil: vine fix inainte de iPhone 11

Samsung Galaxy Fold, primul telefon pliabil al companiei, a avut probleme. Dar producatorul sustine ca le-a rezolvat si acum e gata sa-l lanseze oficial. Astfel, chiar inainte de iPhone 11,. continuă pe Playtech

VIDEO Samsung a anuntat ca lanseaza din nou telefonul pliabil Galaxy Fold care acum cateva luni a avut probleme

Samsung a anuntat ca re)lanseaza telefonul pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie in Coreea de Sud si apoi in cateva tari mai importante precum Franta, Germania, SUA si Marea Britanie. Vor exista doua versiuni de culoare si in unele tari va exista varianta 5G. Samsung spunea in iulie ca a remediat problemele care au fost descoperite la primul Fold, in aprilie. Compania a fost nevoita sa amane cu peste patru luni lansarea telefonului de 2. 000 de euro.

VIDEO IFA 2019: Samsung lanseaza Samsung Galaxy A90 5G si telefonul pliabil Galaxy Fold 5G

Joi, 5 septembrie, Samsung a anuntat in cadrul IFA 2019 relansarea pentru Samsung Galaxy Fold si lansarea lui Galaxy Fold 5G, plus a liderului seriei A, Samsung A90 5G.

Samsung va lansa din nou telefonul pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie, scrie presa din Coreea de Sud. Gadget-ul de 2.000 de euro ar putea fi prezentat si la targul IFA Berlin

Samsung va lansa oficial telefonul pliaibl Galaxy Fold pe 6 septembrie, scrie agentia sud-coreeana Yonhap News. Este posibil ca Galaxy Fold sa fie prezentat si la targul de tehnologie IFA Berlin care incepe in 6 septembrie. Samsung nu a precizat daca Galaxy Fold va fi prezentat la Berlin, compania anuntand pentru moment noi modele de frigidere si de cuptoare. Reamintim ca Galaxy Fold ar fi trebuit lansat in aprilie, dar problemele descoperite de cei care au facut review au fortat compania sa amane totul cu cateva luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )