Libnet.ro
UNICEF

06:30

Digi cu oferta excelenta pentru Samsung Galaxy S10: cum il iei mai ieftin

Playtech Playtech,
Digi cu oferta excelenta pentru Samsung Galaxy S10: cum il iei mai ieftin

Digi a avut Samsung Galaxy S10, alaturi de ceilalti operatori din Romania, inca din prima zi. Perioada de precomanda s-a terminat, dar acum il poti lua mai ieftin. Samsung Galaxy S10 e cel mai bun telefon al companiei. E disponibil in trei versiuni, la preturi diferite, iar Digi are o oferta deosebita ca sa nu [] . continuă pe Playtech

REVIEW Samsung Galaxy S10 Plus Ce face bine cel mai scump telefon Samsung

Acesta e Samsung Galaxy S10. De fapt, e Samsung Galaxy S10 Plus. Mai exista Galaxy S10e si Galaxy S10. Ce le separa sunt dimensiunea ecranului si numarul camerelor foto. Detaliez diferentele.

Samsung Galaxy S10, facut bucati: cat de greu e sa-l repari

Samsung Galaxy S10 e din 8 martie disponibil in magazine si precomenzile ar trebui sa fie onorate. Odata cu aceasta veste trebuie sa afli si cat de greu e sa-l repari. Samsung Galaxy S10 e.

Samsung Galaxy S10 a doborat doua recorduri cruciale: care-i modelul vedeta

Samsung Galaxy S10 e cel mai puternic telefon al companiei si primul disponibil in trei versiuni. Acum avem si niste cifre, dupa perioada de precomanda, ca sa vedem cat de cautat a.

Galaxy S10 vine cu o luminita deranjanta, dar Samsung insista ca nu e un defect

In teorie, utilizarea unui smartphone in 2019 nu necesita parcurgerea manualului din cutie. Daca iti cumperi insa un Samsung Galaxy S10, ar fi insa bine sa citesti cartea cu pricina.

Cel mai tare Samsung: Galaxy Note 10 si cum ar arata viitorul telefon

Samsung Galaxy S10 e un telefon foarte bun, mai ales versiunea Plus, dar stii ce-ar fi si mai bun? Un Samsung Galaxy Note 10. Spre finalul lui 2019, Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat. in.

Galaxy S10: Samsung a lansat in Romania noul telefon

Samsung a lansat in Romania noua gama Galaxy S10, in cadrul unui eveniment aniversar ce a marcat 10 ani de Galaxy. Precomenzile pentru noua gama au inceput din data de 21 februarie, iar de astazi smartphone-urile sunt disponibile atat in magazine, cat si online.

Nu mai scapi de Spotify: pe ce telefoane il gasesti din start, incepand cu Galaxy S10

Spotify continua sa fie cel mai popular serviciu de streaming, iar pentru a-si mentine suprematia, il vei gasi preinstalat pe o varietate de telefoane. Concurenta in domeniul serviciilor de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )