Libnet.ro
UNICEF

17:00

eMag vinde telefoane Samsung si Huawei cu pret atat de mic, ca e greu de crezut. Galaxy S9 la pret de chilipir

Playtech Playtech,
eMag vinde telefoane Samsung si Huawei cu pret atat de mic, ca e greu de crezut. Galaxy S9 la pret de chilipir

EMAG a terminatBlack Friday, dar mai sunt oferte. Crazy Sale inseamna reduceri consistente la retailerul online dupa Black Friday de pana la 50%. UPDATE: Indiferent ca ninge sau ploua afara, eMag da si astazi reduceri fara numar. Poti profita de ocazie sa-ti ei cauciuducri de iarna sau, daca nu ai masina, sa cumperi rapid un [] . continuă pe Playtech

eMag vinde telefoane Samsung cu pret atat de mic, ca e greu de crezut. Galaxy S9 la pret de chilipir

EMAG a terminatBlack Friday, dar mai sunt oferte. Crazy Sale inseamna reduceri consistente la retailerul online dupa Black Friday de pana la 50%. eMAG a avut campania de Black Friday o singura zi, dar retailerul a anuntat o noua runda de reduceri: eMAG Crazy Sale. Noua campanie se desfasoara in acest weekend si sunt taieri [] .

eMAG da Samsung si Huawei la pret de nici bisnitarii nu pot tine pasul

EMAG a bagat cateva telefoane Samsung si Huawei la niste preturi de, la propriu, sta mata-n coada. Uite ce reduceri de 41% si nu numai sunt pe site. eMAG trage tare dupa Black Friday si.

eMag vrea sa goleasca depozitul si da reduceri de parca nu ar mai fi ziua de maine. Televizoare si telefoane Samsung la pret de nimic

EMag mai are o runda de reduceri dupa celebrul Black Friday si, daca vrei sa mai prinzi ceva, ar trebui sa te grabesti. Crazy Sale la eMAG mai tine doar cateva ore si, daca mai vrei sa prinzi ceva, te sfatuim sa te grabesti. Mai jos am ales cateva produse pe care ar fi bine [] .

Black Friday la eMAG: 5 telefoane Samsung pentru toate bugetele posibile

Samsung are telefoane cam pentru toate bugetele. Daca vrei sa-ti iei un nou smartphone, Black Friday la eMAG poate fi un prilej bun pentru achizitie. Samsung Galaxy Note 9 este smartphone-ul cel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )