Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mai bun decat iPhone 11 sau Galaxy S20 la poze, acest telefon de top e la jumatate de pret

Playtech Playtech,
Mai bun decat iPhone 11 sau Galaxy S20 la poze, acest telefon de top e la jumatate de pret

Incercand sa completeze vidul lasat de Huawei pe piata chinezariilor de top, Vivo a anuntat o serie de telefoane care se bat de la egal la egal cu iPhone 11 Pro Max sau Galaxy S20 Ultra 5G. continuă pe Playtech

Cum iti transforma Google telefonul in cel mai bun paznic, pentru siguranta ta

Google introduce cateva functionalitati noi pe telefoanele sale, iar una dintre acestea va fi foarte utila pentru siguranta ta. Compania se orienteaza acum mai mult catre siguranta.

Un fost campion la Wimbledon e categoric: Federer nu este nici macar al doilea cel mai bun jucator din istorie!

Cea mai mare parte a lumii tenisului canta imnuri pentru Roger Federer The GOAT, iar legendarul elvetian are cel mai mare numar de fani. Arenele de tenis debordeaza de magia lui Federer, dar expertii tenisului simt ca ambasadorul acestui sport nu este si cel mai bun jucator.

Ciolacu o lanseaza pe Firea pentru prezidentiale: E cel mai bun candidat

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri intr-o conferinta de presa ca cel mai bun candidat pentru alegerile prezidentiale din 2024 este in prezent primarul Capitalei Gabriela Firea.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu: Gabriela Firea, cel mai bun candidat al PSD la alegerile prezidentiale din 2024 (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, ca cel mai bun candidat al Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale din 2024 este actualul primar al Capiotalei, Gabriela Firea.

Ciolacu: Cel mai bun candidat PSD la prezidentiale este, de departe, Gabriela Firea

Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca de departe cel mai bun candidat social-democrat la alegerile prezidentiale este Gabriela Firea.

Un sejur in Mamaia, mai scump decat unul in Tenerife, in plin sezon

Paradoxal sau nu, un sejur in Mamaia este mult mai scump decat unul in Tenerife, in plin sezon.

Un sejur in Mamaia costa mai mult decat unul in Tenerife, in plin sezon estival. Explicatiile specialistilor

Mediul online a fost invadat recent cu fotografii ale unor oferte ce demonstrau ca preturile de pe litoralul romanesc sunt mai mari decat cele din Tenerife Insulele Canare).

Papa Francisc spune ca oamenii sunt mai importanti decat economia. BM estima ca 60 de milioane vor trai cu 1,9 dolari pe zi

Papa Francisc aminteste ca oamenii sunt mai importanti decat economia, afirmatia suveranului pontif survenind cele in care oficiali ai Bancii Mondiale estimau ca 60 de milioane de oameni vor ajunge in saracie extrema din cauza pandemiei, fiind nevoiti sa supravietuiasca cu doar 1,9 dolari pe zi.

Gigi Becali, lovitura grea: A ramas fara al doilea cel mai bun marcator al echipei. Anuntul oficial

Campionatul romanesc se va relua, incepand cu 12 iunie, iar primul mare derby, CFR Cluj - FCSB, e programat o zi mai tarziu ora 20. Doar ca bucurestenii tocmai au pierdut un om important, inaintea unei confruntari uriase pentru titlu.

Cat ne costa o vacanta in iulie. Tarifele din Grecia si Bulgaria, mai ieftine decat cele de pe litoralul romanesc

Turismul romanesc va da un test important in aceasta vara. Hotelierii au promis ca pana in luna iulie vor mentine preturile din extrasezon. Oferte tentante vin insa din Bulgaria si Grecia, destinatii turistice preferate de romani.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )