Libnet.ro
UNICEF

14:45

OnePlus 7 Pro versus Samsung Galaxy S10 Plus: care este mai rapid

Playtech Playtech,
OnePlus 7 Pro versus Samsung Galaxy S10 Plus: care este mai rapid

OnePlus 7 Pro este cel mai nou smartphone de top al producatorului chinez si concureaza de la egal la egal cu modele precum Galaxy S10 Plus de la Samsung. Pana la lansarea din toamna a noului. continuă pe Playtech

OnePlus 7 Pro vs Samsung Galaxy S10+: Cine castiga batalia vitezei

OnePlus 7 Pro a fost indelung laudat pentru viteza pe care o are inca de la lansarea sa, care a avut loc in urma cu doua saptamani, iar cei de la PhoneBuff l-au pus la incercare impotriva lui Samsung Galaxy S10+, pentru a vedea care este cel mai rapid smartphone din lume.

Redmi K20 Pro, performanta de Samsung Galaxy S10 la 1500 de lei

Pocophone F1 a fost facut valuri anul trecut. Xiaomi vrea sa repete fapta cu Redmi K20 Pro, telefon ce ofera performanta de invidiat la un pret foarte bun. Pocophone F1 a fost telefonul de.

Samsung Galaxy Note 10 ar fi veni in doua variante. Care e pentru tine

Dupa ce Samsung a lansat patru versiuni ale Galaxy S10, coreenii ar aduce si doua versiuni de Galaxy Note 10. Care sunt diferentele. Potrivit informatiilor scurse pe internet, Samsung vrea sa.

Samsung Galaxy Note 10 ar fi lansat in doua variante. Care e pentru tine

Dupa ce Samsung a lansat patru versiuni ale Galaxy S10, coreenii ar aduce si doua versiuni de Galaxy Note 10. Care sunt diferentele? Potrivit informatiilor scurse pe internet, Samsung vrea sa.

Care este motivul pentru care Papa Francisc a venit in Romania

Papa Francisc efectueaza o vizita istorica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Este al doilea Papa care ajunge in Romania, dar ar fi de remarcat ca au trecut 20 de ani de cand ultimul Suveran Pontif vizita Romania. Primul cap al Bisericii Catolice care a ajuns in Romania a fost Papa Ioan Paul al [] .

Cum obtii online extrasul de carte funciara. Pe ce site intri si care este procedura

Afla cum obtii extrasul de carte funciara fara sa fii nevoit sa stai la cozi interminabile la ghisee, in fata unor functionari publici plictisiti de prea mult stat degeaba. in sfarsit, ai sansa sa obtii documentul online, direct pe telefon sau pe un computer. Cartea funciara este importanta deoarece cuprinde evidenta juridica integrala si exacta [] .

Ion Iliescu a ajuns din nou la spital. Care este starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescu a ajuns, vineri, la Spitalul Elias din Capitala pentru a i se face mai multe investigatii medicale. Reprezentantii unitatii spitalicesti au anuntat ca fostul presedinte al Romaniei a fost internat dupa ce s-a prezentat cu febra. in luna aprilie, Ion Iliescu a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce s-a simtit rau. Ion [] .

Iulia Albu a fost operata de urgenta din cauza unui chist. Care este starea vedetei acum

Iulia Albu a anuntat, intr-o postare pe blogul personal, ca recent a fost operata de urgenta din cauza unui chist ovarian. S-a intamplat in luna aprilie, iar dupa interventia chirurgicala a avut nevoie de o luna repaus, dar spune ca s-a putut urca din nou pe tocuri dupa doar o zi de la operatie. Iulia [] .

Samsung a oprit actualizarile la Galaxy S10, pentru ca strica telefoanele

Cele mai scumpe telefoane din portofoliul Samsung sunt departe de a fi perfecte, iar o actualizare recenta de software a reusit sa le puna pe butuci. in 9 din 10 cazuri, update-urile sunt.

Papa Francisc. Totul despre conspiratiile in care este bagat. BONUS: De ce acest om se plimba prin lume, adica si prin Romania, incepand de maine?

Papa este om. Poate chiar primul om ca importanta de pe planeta. Papa umbla prin lume ca sa dea papa spirituala. Adica, pe locul pe unde umbla se face o gaura in cer prin care macar o clipa tot prostul vede conspiratii, precum Credinta, Adevarul, Dreptatea. Da, acestea exista. Adica, Papa il plimba pe Dumnezeu prin lume ca sa ne faca de ras, sa ne arate cat de mici dumnezei suntem. Papa il plimba pe Dumnezeu prin lume ca sa ne simtim in starea Lui, de gratie. Echilibrat, impartasind, ingaduind.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )