Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis a implinit 60 ani. Unde a petrecut ziua sotia sa, Carmen Iohannis

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a implinit 60 ani. Unde a petrecut ziua sotia sa, Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a fost prezenta la Sarbatoarea Crinului de la Biserica Catolica Sfantul Anton de Padova din Constanta. Astazi este chiar ziua de nastere a sefului de stat. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi 60 de ani

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi 60 de ani.

KLAUS IOHANNIS: Solicit Guvernului sa ia masuri de consolidare a finantelor publice

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, Guvernului sa ia masuri de consolidare rapida a finantelor publice si a colectarii veniturilor bugetare si a afirmat ca, in economie, masurile gresite sau falsele prioritati lasa urme adanci pentru mai multi ani. Iohannis a vorbit despre sutele de modificari fiscale, facute peste noapte care au bulversat societatea si mediul de afaceri.

Klaus Iohannis a semnat pactul cu opozitia. PSD a ramas doar cu aparenta schimbarii

Klaus Iohannis a semnat, joi, 13 iunie, Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. La ceremonia de la Palatul Cotroceni au venit partidele din opozitie, iar seful statului nu a ratat ocazia sa mai trimita niste sageti la adresa PSD, despre care a spus ca a ramas doar cu aparenta schimbarii. Klaus Iohannis .

KLAUS IOHANNIS: Din cauza PSD Romania nu s-a dezvoltat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, ca a doua zi dupa votul la referendum si la europarlamentare, spatiul politic romanesc s-a schimbat si ca romanii au votat contra acelui atac nemernic, PSD-ist, asupra Justitiei.

KLAUS IOHANNIS: Romania a inchis 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, ieri, ca tara noastra a inchis aproape 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE, punctand ca acest lucru se datoreaza echipelor tehnice.

KLAUS IOHANNIS: Grupul de lucru la Administratia Prezidentiala privind votul in diaspora - infiintat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca grupul de lucru care elaboreaza propuneri pentru imbunatatirea cadrului organizatoric si legislativ pentru votul in diaspora a fost infiintat la nivelul Administratiei Prezidentiale si ca saptamana aceasta va finaliza un document pe aceasta tema, care va fi transmis autoritatilor responsabile.

Klaus Iohannis: PSD a daunat foarte mult Romaniei

Klaus Iohannis face declaratii la Palatul Cotroceni. Romanii vor sti cum sa voteze, dar e nevoie sa se schimbe Constitutia si legislatia aferenta. Trebuie schimbate procedurile, trebuie.

Klaus Iohannis: PSD a daunat foarte mult Romaniei. Romanii au votat impotriva atacului nemernic al PSD impotriva justitiei

Klaus Iohannis face declaratii la Palatul Cotroceni. Romanii vor sti cum sa voteze, dar e nevoie sa se schimbe Constitutia si legislatia aferenta. Trebuie schimbate procedurile, trebuie.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a lui Cristian Deliorga din postul de judecator la Curtea de Apel Constanta

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de eliberare a lui Cristian Deliorga din postul de judecator la Curtea de Apel Constanta, prin pensionare, Deliorga a fost numit de Senat la Curtea Constitutionala.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )