Libnet.ro
UNICEF

12:01

Primele teste benchmark pentru Samsung Galaxy S10 ne arata ca iPhone X si XS sunt mai bune

Adevărul Adevărul,
Primele teste benchmark pentru Samsung Galaxy S10 ne arata ca iPhone X si XS sunt mai bune

Inca de la anuntul pe care l-a facut producatorul american de chipset-uri Qualcomm in urma cu trei luni, segmentul de smartphone-uri cu Android parea ca se indreapta intr-o directie foarte buna. Noul procesor Snapdragon 855 urmeaza sa echipeze mai toate varfurile de gama care se vor lansa in 2019, insa primele semne nu sunt neaparat bune. continuă pe Adevărul

Cea mai mare schimbare pentru Samsung Galaxy S10, confirmata oficial

Pe 20 februarie, Samsung Galaxy S10 ar putea fi aratat lumii. Asta pentru ca e pregatit un eveniment Unpacked. Pana atunci, chiar Samsung i-a confirmat designul. Sunt o multime de noutati pe.

Samsung Galaxy S10 Plus apare intr-un test de benchmark

Samsung Galaxy S10 Plus urmeaza modelului Lite si apare intr-un teste de benchmark, cu aproximativ o luna inainte de lansarea oficiala a trioului de telefoane. Telefoanele din gama Samsung.

Cel mai bun Samsung Galaxy S10 Plus, confirmat cu aceste dotari

Samsung Galaxy S10 Plus urmeaza modelului Lite si apare intr-un teste de benchmark, cu aproximativ o luna inainte de lansarea oficiala a trioului de telefoane. Telefoanele din gama Samsung.

Prima fotografie reala cu un Samsung Galaxy S10 Plus

Trioul de telefoane Samsung Galaxy S10 se afla la aproximativ o luna distanta de lansarea oficiala, insa o imagine din Coreea de Sud arata telefonul folosit de catre un barbat, intr-un.

Samsung Galaxy S10 va dezamagi la un capitol crucial

Samsung Galaxy S10 va avea un senzor de amprenta integrat in ecran, insa tocmai aceasta functie mult-dorita va avea un efect negativ neasteptat. Trioul de telefoane Samsung Galaxy S10 va.

Bateria din Samsung Galaxy S10 pentru fiecare versiune, inclusiv 5G

Evenimentul Unpacked la care va fi prezentat si Samsung Galaxy S10 e la aproape o luna distanta. Pana atunci, am aflat capacitatea bateriei din modelele care vor fi disponibile. Pe langa.

Samsung Galaxy S10 X 5G ar putea fi o adevarata bestie

Samsung Galaxy S10 X 5G are sanse mari sa fie un adevarat monstru in materie de telefoane, daca ne luam dupa ultimele informatii. Adaugarea unui modem 5G in telefoane va creste.

Samsung Galaxy S10: noi informatii despre viitorul flagship

Samsung Galaxy S10 se apropie cu pasi repezi de lansare, iar acum aflam ceva mai multe informatii despre specificatiile telefoanelor. in urma cu cateva zile, aflam data de lansare a exacta a.

Telefoanele Samsung Galaxy M au o data de lansare oficiala

Despre Samsung Galaxy M am mai scris de cateva ori in trecut, iar acum avem parte si de ceva informatii mai concrete despre viitoarele telefoane. Samsung s-a ferit mai tot timpul de ideea de.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )