Libnet.ro
UNICEF

12:46

REVIEW Samsung Galaxy S10 Plus Ce face bine cel mai scump telefon Samsung

Playtech Playtech,
REVIEW Samsung Galaxy S10 Plus Ce face bine cel mai scump telefon Samsung

Acesta e Samsung Galaxy S10. De fapt, e Samsung Galaxy S10 Plus. Mai exista Galaxy S10e si Galaxy S10. Ce le separa sunt dimensiunea ecranului si numarul camerelor foto. Detaliez diferentele. continuă pe Playtech

Oferta Digi pentru Samsung Galaxy S10: cel mai tare telefon la cel mai ieftin operator

Digi Mobil listeaza Samsung Galaxy S10 la niste preturi foarte bune, pentru un operator telecom din Romania. Am cautat prin ce ofera ca sa vezi ce cumperi. Samsung Galaxy S10 la Digi Mobil e disponibil in toate versiunile. Poti cumpara Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 sau Galaxy S10 Plus. Digi Mobil are si niste preturi [] .

Samsung Galaxy S10 are cel mai bun display de pe un telefon

Cei de la Samsung au spus ca telefoanele din seria Samsung Galaxy S10 au display-uri foarte bune, iar acest test confirma asta. Telefoanele Samsung din seria Galaxy S au fost recunoscute, de-a.

Samsung Galaxy S10, facut bucati: cat de greu e sa-l repari

Samsung Galaxy S10 e din 8 martie disponibil in magazine si precomenzile ar trebui sa fie onorate. Odata cu aceasta veste trebuie sa afli si cat de greu e sa-l repari. Samsung Galaxy S10 e.

Samsung Galaxy S10 e spectaculos, dar totul pana vezi aceste cifre

Samsung mizeaza tare pe seria aniversara a Galaxy S, insa aceste cifre le dau batai de cap sud-coreenilor. Am fost la lansarea telefoanelor Samsung Galaxy S10, ne-am jucat cu ele si am fost.

Digi iti da Samsung Galaxy S10 mai ieftin: cum profiti de oferta

Samsung Galaxy S10 e la Digi inca din ziua in care era si la ceilalti operatori. Avantajul e ca Digi are si un sistem flexibil de achizitie. Vestea proasta e ca Digi a marit preturile de.

Samsung Galaxy S10 doboara 13 recorduri: de ce este ecranul atat de bun

Samsung Galaxy S10 e disponibil in trei versiuni, iar compania a folosit pentru el un ecran de tip nou. Rezultatele unor teste independente ne arata cat de bun e. Degeaba un telefon are ecranul.

Telefonul mai ieftin decat Samsung Galaxy S10 pregatit de Samsung

Samsung Galaxy S10 e un telefon exceptional, doar ca pretul e un pic cam mare pentru majoritatea utilizatorilor. Dar Samsung pregateste ceva mai ieftin. Pana cand o sa fie disponibil in.

Cel mai tare Samsung: Galaxy Note 10 si cum ar arata viitorul telefon

Samsung Galaxy S10 e un telefon foarte bun, mai ales versiunea Plus, dar stii ce-ar fi si mai bun? Un Samsung Galaxy Note 10. Spre finalul lui 2019, Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat. in.

Galaxy S10 vine cu o luminita deranjanta, dar Samsung insista ca nu e un defect

In teorie, utilizarea unui smartphone in 2019 nu necesita parcurgerea manualului din cutie. Daca iti cumperi insa un Samsung Galaxy S10, ar fi insa bine sa citesti cartea cu pricina.

Galaxy S10: Samsung a lansat in Romania noul telefon

Samsung a lansat in Romania noua gama Galaxy S10, in cadrul unui eveniment aniversar ce a marcat 10 ani de Galaxy. Precomenzile pentru noua gama au inceput din data de 21 februarie, iar de astazi smartphone-urile sunt disponibile atat in magazine, cat si online.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )