Libnet.ro
UNICEF

18:45

Samsung a creat cel mai bun rival pentru iPhone Xr: cum e Galaxy S10e

Playtech Playtech,
Samsung a creat cel mai bun rival pentru iPhone Xr: cum e Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10e e un telefon comparabil cu iPhone Xr, doar ca e mai ieftin si are o camera suplimentara. Ce mai ofera insa cea mai buna alternativa la iPhone? Samsung Galaxy S10e, in. continuă pe Playtech

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 MARTIE Crestere de 2,32% pentru indicele BET-XT

Indicele BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), a marcat o crestere de 2,32%, in intervalul 1 - 8 martie, pe fondul unui context favorabil care a caracterizat piata, in general, si cativa dintre cei mai lichizi emitenti de la bursa locala.

Captain Marvel, cel mai bun debut al unui film cu o protagonista. incasari uriase la nivel global VIDEO

Lungmetrajul Captain Marvel, cu Brie Larson 29 de ani) in rol principal, a inregistrat cel mai bun debut la nivel global pentru un film cu o protagonista.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 MARTIE Santierul Naval Orsova - liderul rentabilitatilor de la BVB

Conducerea companiei a propus actionarilor distribuirea sub forma de dividende a aproape 90%, din profitul anului trecut Intentia conducerii Santierul Naval Orsova SNO) de a distribui suma de 2,51 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul a 88% din profitul net al anului trecut, de 2,85 milioane de lei, a propulsat actiunile SNO pe prima treapta a rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul 4 - 11 martie, in conditiile in care, in ultima sedinta de tranzactionare inclusa in perioada avuta in vedere, cand compania a publicat propunerea de dividend, cotatia SNO a urcat cu 7,84%, pana la 2,74 lei, pe fondul unui volum de 2. 746 de titluri, peste media ultimei luni de tranzactionare, de circa 1. 000 de actiuni. Valoarea unitara a dividendului pe care actionarii companiei trebuie sa-l voteze in adunarea din 17 aprilie este de 0,22 lei care, fata de cotatia SNO din data de 8 martie, de 2,54 lei, oferea investitorilor un randament brut de 8,66%.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 FEBRUARIE - 7 MARTIE Certinvest BET Index, pe primul loc in topul fondurilor de investitii

Raportand un avans de 3,03%, in raport cu moneda unica europeana, titlurile Certinvest BET Index ocupa prima pozitie in clasamentul fondurilor de investitii, in intervalul 27 februarie-6 martie.

IOHANNIS: in valorizarea libertatii, societatea omeneasca nu cunoaste un alt instrument mai bun decat educatia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca, in valorizarea libertatii, societatea omeneasca nu cunoaste un alt instrument mai bun decat educatia.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu e cel mai bogat om din istorie. Cine e fruntas si cum arata clasamentul

Cu o avere estimata la 131 de miliarde de dolari, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezoseste cel mai bogat om din epoca moderna. Totusi, comparativ cu averile detinute de-a lungul timpului in lume, el nu este nici pe departe cel mai bogat din istoria umanitatii. Mansa Musa, un lider din vestul Africii, din secolul al XIV-lea, [] .

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu este nici pe departe cel mai bogat om din istorie. Cine detine primul loc in top

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, este cel mai bogat om din lume, potrivit topului Forbes din 2019 dat publicitatii saptamana trecuta. Cu o avere estimata la 131 de miliarde de dolari, Bezos este cel mai bogat om din epoca moderna, insa nu este nici pe departe cel mai bogat din istoria umanitatii, relateaza BBC News.

Cel mai lung viaduct rutier din Romania are grave probleme de stabilitate si va fi expertizat. Nu este exclus sa fie inchis

Podul are o lungime de 1,3 kilometri si leaga orasul Galati de ArcelorMittal si de cel mai important drum judetean. Viaductul are o vechime de peste 50 de ani, iar cu trecerea timpului s-a subrezit tot mai mult pe fondul lipsei lucrarilor de intretinere.

Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Spectacolele vor dura 30-40 de minute, timp in care vizitatorii pot calatori pe cele mai indepartare locuri de pe pamant, pe toate planetele din galaxie sau pot vedea animatii care ii pot ajuta sa inteleaga mai bine notiuni de geografie, meteorologie, astronomie sau biologie, spune Alin Panzaru, managerul Zoo Brasov. Acolo se va deschide, de luna viitoare, cel mai mare planetariu din Romania, amenajarea acestuia costand peste 8 milioane de lei, scrie monitorulexpres. ro.

Pretul energiei pe piata spot din Romania va fi, astazi, cel mai mic din regiune

Pretul energiei pe piata spot din Romania cu livrare marti are o medie de 34,78 euro pe MWh si este cel mai mic dintre tarile cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )