Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung a dezvaluit cea mai importanta componenta din Galaxy S11

Playtech Playtech,
Samsung a dezvaluit cea mai importanta componenta din Galaxy S11

Samsung Galaxy S11 va fi prezentat abia in primavara anului viitor. Chiar si asa, compania a dezvaluit deja cea mai importanta componenta: procesorul. Si, da, va fi cu 5G, dar nu doar. continuă pe Playtech

Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Ziua cea mare pentru Cristi Borcea vine cu pasi marunti. Fostul sef de la Dinamo este din ce in ce mai aproape de libertate. Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea in data de 10 septembrie, Borcea isi pune cartile pe masa. Fostul sef de la Dinamo se va prezenta la Judecatoria Sectorului .

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Cum arata noul BMW X6 Vantablack, cea mai neagra masina din lume

Noul BMW X6Vantablack va fi lansat la 20192019 Frankfurt Auto Show, iar cei norocosi vor putea vedea in premiera cea mai neagra masina din lume. Producatorul german este primul din lume.

S-a lansat cea mai lunga croaziera din toate timpurile: 245 de zile in jurul lumii, pentru 124.000 de dolari biletul

Compania Viking Cruises a lansat cea mai lunga croaziera din toate timpurile: 245 de zile in jurul lumii, cu vizite in aproape 60 de tari si acostari in 113 porturi din intreaga lume. Chiar daca multi turisti viseaza la o calatorie in jurul lumii,.

Cealalta cea mai buna orchestra din lume la Enescu2019

Si britanicii pretind ca London Symphony Orchestra e cea mai buna din lume. Dar este foarte posibil ca in Romania Berliner Philharmoniker sa nu fie detronata de nimeni, dat fiind ca faima i-a precedat zeci de ani pana cand au debutat la Festivalul Enescu, abia in 2015.

CIFRELE CRIZEI: Aurul atinge un nou RECORD. Francul elvetian, cel mai inalt nivel din 2015. Dolarul american, cea mai mare valoare din 2017

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7273 leieuro, in crestere cu 0,09% fata de valoarea atinsa luni. Totodata, pretul gramului de aur a depasit 212 lei si a.

Adolescent de 16 ani, la volanul unui autoturism pe cel mai inalt drum din tara

Un tanar in varsta de 16 ani, din comuna Baia de Fier, a fost depistat la volanul unui autoturism in timp ce circula pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara. Baiatul a fost depistat in trafic.

Romanii consuma peste de cea mai proasta calitate! 22 de tone au fost retrase de la raft

Consumam peste de cea mai proasta calitate! Este concluzia inspectorilor ANPC dupa ce au verificat cele mai mari magazine din Bucuresti si Constanta. Au gasit peste stricat, tinut in conditii mizere, la.

Finantare de 10,5 milioane de lei pentru cea mai mare plantatie de afini bio din Romania, oferita de OTP Bank

Aflata in satul Mija, comuna I. Caragiale din Dambovita, MerryBerry este cea mai mare plantatie de afini bio din Romania. Suprafata ei actuala este de 100 de hectare, pe care arbustii au fost plantati in anii 2016 2017, ceea ce inseamna ca va.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2393 seconds )