Libnet.ro
UNICEF

09:45

Samsung Galaxy Note 10 e mai scump decat voiai, dar nu te falimenteaza

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 10 e mai scump decat voiai, dar nu te falimenteaza

Samsung Galaxy Note 10 va fi anuntat inainte de toamna lui 2019. Acum avem si un pret neoficial ca sa stii cati bani economisesti pentru el. Samsung Galaxy Note e, de regula, cel mai bun. continuă pe Playtech

Cel mai tare telefon Samsung va arata cam asa si nu-i neaparat rau

Daca esti curios de felul in care va arata Samsung Galaxy Note 10, cel mai nou flagship al companiei, exista acum noi randari cu modelul. Noile imagini cu Note 10 contrazic zvonul potrivit.

Romanii mei, de doua ori mai putini decat ceilalti

Presedintele Klaus Iohannis confunda 6,5 milioane de voturi afirmative la referendumul pe care l-a organizat pe 26 mai cu cele 18,26 milioane de romani aflati in listele electorale permanente. Vorbind in numele.

Negoita, despre un congres PSD: E nevoie de o conducere legitima / Faptul ca PSD a tinut in functie un om pana a plecat in catuse e mult mai grav decat inteleg multi din partid

Vicepresedintele PSD Robert Negoita, primar al Sectorului 3, spune ca este necesar sa se organizeze un congres al partidului cat mai repede, pentru ca este nevoie de o conducere legitima. El mai afirma ca faptul ca PSD a tinut in functie un om pana a plecat in catuse de acolo este o chestiune mult mai grava decat inteleg multi din partid si ca dupa plecarea lui Dragnea a fost o schimbare, dar este insuficient daca partidul nu arata ca directia este alta.

Reprezentantii FMI, mai pesimisti decat Guvernul. ingrijorari cu privire la deficit si lipsa investitiilor

Reprezentantii Fondului Monetar International sunt mai pesimisti decat Guvernul in ceea ce priveste prognozele, ei exprimand ingrijorari cu privire la deficitul Romaniei si lipsa unor investitii.

HOROSCOP de vara. Berbecii sunt mai sensibili decat in mod normal, Taurii au nevoie sa stea cu prietenii

Berbec: Copilul Esti mai sensibil decat in mod normal pe timp de vara. Vrei sa stai cat mai mult timp acasa, pentru a putea petrece timp de calitate cu tine si cu oamenii importanti din viata.

Cutremurele influenteaza marile si oceanele mai rapid decat schimbarile climatice

Exista un nou motiv de ingrijorare pentru mediul inconjurator: efectele pe termen lung ale cutremurelor. Seis-mele majore pot determina cresterea nivelului marii intr-un ritm mult mai rapid decat o fac modificarile climatice si ar trebui sa fie considerate un motiv mai important de ingrijorare pentru unele dintre natiunile care locuiesc pe insulele din Oceanul Pacific.

Barbatul care si-a ucis iubita cu 40 de ani mai in varsta decat el, trimis in judecata pentru crima si evadare

Un barbat de 32 de ani si-a ucis iubita cu mult mai in varsta decat el, de 72 de ani, in luna mai, in judetul Valcea. I-a infipt un cutit in inima de mai multe ori, iar dupa ce a fost retinut a evadat de sub escorta Politiei. Acum procurorii il trimit in judecata pentru omor si evadare.

Romanii muncesc mai mult decat alti europeni. Firmele care obliga angajatii sa lucreze peste program risca amenzi

Companiile care obliga angajatii sa faca ore suplimentare peste limita maxima de 8 ore suplimentare pe saptamana, admisa de Codul Muncii) risca amenzi cuprinse intre 1. 500 si 3. 000 de lei, potrivit unei propuneri legislative initiate de mai multi.

O romanca, de cinci ori mai bogata decat Serena Williams. Cine este si ce avere are

Serena Williams este pe locul 80 in TOP Forbes cele mai bogate femei din SUA. Surprinzator, in clasament apare si o romanca, care ocupa locul 21 in acest top.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )