Libnet.ro
UNICEF

16:16

Samsung Galaxy Note 9 are a doua cea mai buna camera foto din lume. Care este Top 10

Adevărul Adevărul,
Samsung Galaxy Note 9 are a doua cea mai buna camera foto din lume. Care este Top 10

Samsung Galaxy Note 9 este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante terminale ale anului. Un telefon echilibrat, sobru pe alocuri, dar care stie sa se si distreze atunci cand este cazul, noul flagship al companiei din Coreea de Sud a livrat rezultate pe masura asteptarilor tuturor. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy Note 9 are o camera grozava, dar e loc de mai bine

Samsung Galaxy Note 9 a trecut prin testele celor de la DxOMark, iar rezultatele arata bine, cu toate ca exista loc de imbunatatiri. Odata cu aparitia unui nou flagship, apar si teste de la.

REVIEW Samsung Galaxy Note 9 - Scump, dar foarte bun

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat de curand pe piata cu un pret de pornire de aproape 1. 000 de euro, printre cele mai scumpe telefoane conventionale de pe piata la acest moment. Note 9 e modelul hard-core de la Samsung, cu specificatii de top si plin de functii, cu un stylus ce anul acesta poate fi folosit de la distanta pe post de telecomanda pentru a efectua diverse actiuni. Poate totusi convinge Note 9 ca-si merita pretul? E o varianta de luat in seama de utilizatorii dispusi sa plateasca atat in dauna iPhone X, a viitoarelor modele Apple sau a altor telefoane Android din zona de varf a pietei? HotNews. ro a testat timp de aproape doua saptamani noul Samsung Note 9 si vine acum cu un review in detaliu.

Samsung Galaxy Note 10: ce nume de cod are viitorul telefon

Abia ce a aparut noul Note 9, ca deja apare si prima stire despre Samsung Galaxy Note 10. Pentru inceput, e vorba de numele de cod pe care il are telefonul. Stirile despre telefoane viitoare.

Miturile despre paine de care trebuie sa stii ca sa ai o sanatate mai buna

Painea este unul dintre cele mai consumate alimente de pe intreaga planeta si ne ofera o mare parte a necesarului zilnic de calorii. Din pacate, exista numeroase mituri referitoare la care este cea mai buna paine pentru sanatatea ta si o cultura intreaga s-a dezvoltat in jurul acestor pareri. insa desi oamenii sustin sus si [] .

Andreea Tanase, de la Tony Bulandra, a castigat Premiul pentru cea mai buna actrita, la HOP 2018

Andreea Tanase, angajata a Teatrului Tony Bulandra, a castigat Premiul pentru cea mai buna actrita, sectiunea individual la Gala Tanarului Actor, HOP, 2018, desfasurata la Costinesti, intre 3 si 6 septembrie.

Am facut avort la aproape cinci luni si nu regret. A fost cea mai buna decizie. Cand am ajuns acasa, tatal copilului si-a pus capul pe burta mea si a zis

Avortul este o decizie extrem de grea pe care o femeie o poate lua. Multe sunt judecate pentru acest gest groaznic, in timp ce alte mamici sunt alaturi de cele care nu vor sa aduca pe lume un copil handicapat.

Samsung Galaxy S10 ar putea avea cel mai bun senzor de amprenta pe ecran

Samsung Galaxy S10 e inca departe de lansare pentru a vorbi concret despre una sau despre alta, insa zvonurile tot incep sa apara, iar acum e vorba de senzorul de amprenta integrat in.

Magda Vasiliu, marturii despre lupta fiului ei cu cancerul osos: in Romania mi s-a spus ca cea mai buna solutie ar fi amputatia piciorului VIDEO

Magda Vasiliu a oferit noi detalii triste despre lupta baietelului ei cu cancerul osos, precizand ca in Romania medicii au sfatuit-o sa-i amputeze piciorul, in timp ce in Italia a fost exclusa aceasta solutie, iar acum boala a intrat in remisie. Jurnalista a vorbit cu lacrimi in ochi despre alte cazuri in care copiii nu au supravietuit si a anuntat ca a infiintat la Roma o asociatie pentru a ajuta familiile care se afla in astfel de situatii.

Bianca Dragusanu sparge Instagramul cu cea mai sexy poza!

Bianca Dragusanu a incins inca o data internetul cu o poza extrem de sexy in care si-a aratat formele apetisante, fara nicio bariera.

Let`s Do It, Romania!Pe 15 septembrie, un milion de romani sunt invitati sa curete Romania la cea mai mare miscare civica de pe glob

Let`s Do It, Romania! anunta lansarea initiativei de curatenie World Cleanup Day, care isi propune ca, pe 15 septembrie 2018, sa mobilizeze toti romanii la cea mai ambitioasa actiune civica de pana acum. La nivel international, 150 de tari se unesc in cea mai mare miscare civica World Cleanup Day.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )