Libnet.ro
UNICEF

11:01

Samsung Note 20, in cele mai bune imagini si cu o culoare deosebita

Playtech Playtech,
Samsung Note 20, in cele mai bune imagini si cu o culoare deosebita

Samsung Galaxy Note 20 va fi prezentat spre toamna, in august sau septembrie, si va prelua cateva caracteristici de la seria Galaxy S20. Acum vedem si cum ar putea arata noul telefon. Istoric,. continuă pe Playtech

Cele mai bune seriale din 2020

Serialele au castigat in ultimii ani si in Romania, din ce in ce mai mult teren in preferintele publicului. Platformele online de entertainment au alimentat apetenta romanilor pentru filme, motiv pentru care.

Sfaturi pretioase pentru sanatatea ta. Cum sa intri intr-o rutina pentru a obtine cele mai bune rezultate la fitness

Nu e de ajuns sa mergeti la o sala de fitness si sa urmati un program de antrenament. Ceea ce faceti dupa antrenament reprezinta un aspect extrem de important pentru a obtine rezulatele scontate, spun specialistii.

Super reduceri la eMAG: cele mai bune produse, telefoane si laptopuri, care sunt acum mult mai ieftine

EMAG listeaza numeroase reduceri pe site in perioada asta. Am cercetat un pic listele ca sa vezi ce poti alege si la ce preturi te poti astepta, daca stii de unde sa iei. Cand vine vorba.

Top 10 licee in Olt dupa rata de promovare la BAC. Liceul cu cele mai multe medii de 10 conduce

Top-ul unitatilor de invatamant dupa rezultatele obtinute de elevi la Bacalaureat nu ofera mari surprize, cele mai bune licee fiind aceleasi de ani buni.

Samsung a dezvaluit accidental noul Galaxy Note 20 Ultra, intr-o varianta de culoare speciala

Imaginile au fost publicate pe site-ul oficial al Samsung Ucraina, cu mai mult de o luna pana la lansarea oficiala a noii serii flagship a producatorului sud-coreean.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mici note la Bacalaureat

S-a incheiat prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, iar rezultatele au fost publicate, marti, 30 iunie, de Ministerul Educatiei. Astfel ca, in topul judetelor cu cele mai mici note la Bacalaureat 2020.

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana.

Tarom reia o serie de zboruri comerciale catre unele dintre cele mai solicitate destinatii

Compania TAROM a anuntat oficial reluarea zborurilor comerciale regulate dintre Bucuresti si doua dintre cele mai solicitate destinatii, ambele rute urmand sa fie operate de vineri 3 iulie.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )