Libnet.ro
UNICEF

13:16

Testul care-ti arata de ce vrei un Galaxy S10 Plus cu spatele din ceramica

Playtech Playtech,
Testul care-ti arata de ce vrei un Galaxy S10 Plus cu spatele din ceramica

Daca ai urmarit lansarea Samsung Galaxy S10 atunci stii ca exista si o varianta de telefon cu spatele din ceramica. Acesta este motivul pentru care l-ai vrea. Ecranul lui Samsung Galaxy S10. continuă pe Playtech

REVIEW Samsung Galaxy S10 Plus - Un telefon (aproape) complet

Din punct de vedere al specificatiilor, Samsung a pus in noul Galaxy S10 Plus cele mai bune si la zi componente si a creat un pachet care sa contina aproape tot ce se poate in materie de hardware. Ecran mare, curbat, luminos si fara margini? Bifat. Cititor de amprente sub ecran? Bifat. Mai multe camere foto diferite? Desigur. Mufa audio de 3,5 mm? Da. incarcare wireless bi-directionala? Bifat. La toate astea adaugam un design atragator, protectia la apa si praf, bateria destul de mare cu incarcare rapida si obtinem cam tot ce ar trebui sa contina telefonul perfect in ziua de azi. Totusi, telefonul perfect nu exista si chiar si S10 Plus are micile sale neajunsuri si chichite. Dupa o perioada de test, HotNews. ro va ofera un review in detaliu cu noul varf de gama de la Samsung.

Samsung Galaxy S10 cu spatele din ceramica trece cel mai important test

Daca ai urmarit lansarea Samsung Galaxy S10, stii ca exista si o varianta de telefon cu spatele din ceramica. Acesta este motivul pentru care l-ai vrea. Ecranul lui Samsung Galaxy S10 Plus.

Cum a ajuns Samsung Galaxy S10 sa fie copiat de noul telefon Google

Google Pixel 4 XL apare in primele imagini si arata fabulos. Telefonul imprumuta insa cateva elemente de la Samsung Galaxy S10 Plus. Google Pixel 4 XL apare intr-o schita publicata.

VIDEO Samsung Galaxy S10 vs. iPhone Xs Max: cel mai asteptat test e aici

Samsung Galaxy S10 e cel mai bun telefon pe care il propun sud-coreenii. iPhone Xs Max e cel mai bun telefon al Apple din 2018 pana in toamna lui 2019. Dar care e mai rapid? intr-un test de tip.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )