Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cum a devenit avocatul lui Trump portavocea lui Dragnea si a PSD

Playtech Playtech,
Cum a devenit avocatul lui Trump portavocea lui Dragnea si a PSD

Scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a creat multa valva in randul opiniei publice si in presa, dar s-a confirmat ca a fost totul doar o fumigena. Ca o ironie, Giuliani s-a autodemascat si a recunoscut ca a fost platit sa transmita acel document. Luni, 27 august, majoritatea titlurilor din presa online romaneasca []. continuă pe Playtech

Presa internationala: Avocatul lui Trump, criticat in Romania

Presedintele Iohannis a iesit si a dat niste semnale legate de politica externa, insa nu a spus nimic despre scrisoarea pe care a primit-o ieri de la avocatul lui Donald Trump, Rudi Giuliani. in schimb,.

Politico: Rudolph Giuliani, avocatul lui Trump, a recunoscut ca a fost platit pentru scrisoarea adresata lui Iohannis

Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, a marturisit ca a fost platit pentru a scrie scrisoarea catre Klaus Iohannis. Acesta a spus ca a remunerat de o firma a fostului director FBI, Louis.

Rudi Giuliani, autorul scrisorii catre Iohannis, continua sa lucreze pentru clienti straini desi e avocatul lui Trump, scria luna trecuta Washington Post

Scrisoarea lui Rudi Giuliani, avocat al presedintelui Trump, prin carte sunt criticate protocoalele promovate de Kovesi si Maior vine la o luna si jumatate dupa ce Washington Post a dezvaluit ca fostul primar al New Yorkului lucreaza pentru clienti straini in pofida faptului ca il asista pe liderul SUA in ancheta privind legaturile cu Rusia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )