Libnet.ro
UNICEF

08:45

Firea face noi promisiuni fantasmagorice pentru traficul din Bucuresti

Playtech Playtech,
Firea face noi promisiuni fantasmagorice pentru traficul din Bucuresti

Gabriela Firea s-a laudat cu stadiul avansat in care au ajuns proiectele Primariei Capitalei pentru imbunatatirea infrastructurii, dar opozitia o acuza ca niciunul nu este inca terminat. Miercuri, 29 august, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut o conferinta de presa in care a prezentat stadiul in care se afla proiectele de modernizare a infrastructurii Bucurestiului. continuă pe Playtech

Tariceanu, atac dur la George Maior: Face o greseala impardonabila pentru un ambasador

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, presedinte al Senatului, a declarat miercuri, in statiunea Mamaia, ca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, face o greseala impardonabila pentru un ambasador, si an.

Tariceanu: Maior face o greseala impardonabila pentru un ambasador, se implica n jocurile din America

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, miercuri, la Scoala Politica de Vara a Organizatiei Femelilor ALDE, ca Ambasadorul Romaniei in SUA face o greseala impardonabila pentru ca se implica in jocurile din America, iar rechemarea la Bucuresti este obligatorie, potrivit MEdiafax.

Burse profesionale de cte 200 de lei pentru elevii din scolile profesionale

Elevii din toata tara, inclusiv din regiunea Bucuresti-Ilfov, care urmeaza cursurile unor scoli profesionale, vor primi cate 200 de lei, burse profesionale, in anumite conditii, dintr-o linie de fonduri europene de 81 de milioane de euro, sustinuta prin Politica de coeziune a UE. Acesti bani europeni ar putea stimula invatamantul profesional, fiind cunoscuta criza de forta de munca pe care o resimt antreprenorii din toata tara.

Viorica Dancila da explicatii pentru violenetele din Piata Victoriei, in fata Parlamentului

Viorica Dancila va da explicatii in Parlament cu privire la violentele de la protestul din Piata victoriei, din data de 10 august. PNL a trimis solicitarea prin care Dancila este chemata la Ora.

Viorica Dancila da explicatii pentru violentele din Piata Victoriei, in fata Parlamentului

Viorica Dancila va da explicatii in Parlament cu privire la violentele de la protestul din Piata victoriei, din data de 10 august. PNL a trimis solicitarea prin care Dancila este chemata la Ora.

Hidrologii avertizeaza! Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila in urmatoarele ore pe rauri din trei judete din Transilvania si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )