Libnet.ro
UNICEF

11:15

eMAG: reduceri pe care sa nu le ratezi in ultima zi de Stock Busters

Playtech Playtech,
eMAG: reduceri pe care sa nu le ratezi in ultima zi de Stock Busters

Campania de reduceri Stock Busters a celor de la eMAG a ajuns in ultima zi, iar mai jos gasesti cateva produse care te-ar putea interesa. Huawei P20 Lite e varianta de smartphone pe care sa o cumperi dintre cele trei lansate acum cateva luni de producatorul chinez, daca nu vrei sa cheltui o avere. Telefonul []. continuă pe Playtech

eMAG reduceri Stock Busters. 4 electrocasnice cu preturi-soc

EMAG reduceri Stock Busters. In perioada 21-23 august magazinul online emag. ro desfasoara campania Stock Busters, care vine cu reduceri la numeroase produse, de la electrocasnice la haine.

eMAG: noi reduceri la telefoane in campania Stock Busters

La eMAG continua reducerile din campania Stock Busters, iar mai jos ai trei recomandari de telefoane pe care sa le iei la un pret bun. Samsung Galaxy Note 8 este de acum fostul flagship din serie, deoarece ai parte de Note 9. Totusi, pentru modelul 8 ai acum un pret destul de bun, iar performantele [].

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de bucatarie in mega-oferta de final de vara

EMAG reduceri electrocasnice Stock Busters. Au mai ramas doar cateva ore din campania de reduceri desfasurata de magazinul online emag. ro la final de vara.

eMAG reduceri Stock Busters. 4 televizoare cu preturi-soc, de la 299 de lei

EMAG reduceri televizoare Stock Busters. Azi, 22 august, si joi, 23 august, magazinul online emag. ro desfasoara in continuare cea mai mare campanie de reduceri de la final de vara. In campanie sunt o multime de reduceri la televizoare.

Reduceri eMAG la aparate foto. Cele mai bune oferte de Stock Busters

Reduceri eMAG la aparate foto Stock Busters. Daca sunteti in cautarea unui aparat foto profesionist sau semi-profesionist, la eMAG gasiti cele mai mari reduceri de pe piata.

eMAG: reduceri bune in prima zi de Stock Busters

EMAG a demarat o noua campanie Stock Busters, iar mai jos ai trei recomandari de care sa tii cont daca vrei un gadget nou. Lista completa a reducerilor poate fi consultata AICI, dincolo de cele trei produse de mai jos. iPhone 7 iti propune o camera foto principala capabila sa filmeze 4K si sa-ti ofere [].

eMAG: reduceri bune la telefoane pe care nu cheltui o avere

Ca sa ai un telefon bun, nu mai trebuie sa cheltui cateva mii de lei. O multime de producatori au in oferta telefoane performante, dar de buget, iar mai jos ai trei recomandari de la eMAG. Motorola Moto G6 Plus e un telefon care reuseste sa iti aduca functii si design premium fara sa te [].

ştiri din High-tech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )