Libnet.ro
UNICEF

07:15

eMAG: telefoane bune pe care sa le iei la preturi si mai bune

Playtech Playtech,
eMAG: telefoane bune pe care sa le iei la preturi si mai bune

Ca sa-ti cumperi un telefon bun, nu trebuie neaparat sa cheltui o avere, iar la eMAG gasesti si reduceri bune, ca sa iti ramana si de un cico. ASUS ZenFone 5 are cateva functii importante, bazate pe inteligenta artificiala, care sigur iti vor face experienta de utilizare mult mai placuta decat in mod normal. Nici []. continuă pe Playtech

eMAG: reduceri bune la telefoane, tablete si televizoare

La eMAG gasesti intotdeauna reduceri, iar daca simti ca a venit momentul unui upgrade, poate ca acum e momentul sa arunci o privire pe ofertele magazinului. Samsung Galaxy S8 ramane, in continuare, un telefon excelent pe care sa-l cumperi daca vrei un smartphone de top. E greu sa dai gres cu un ecran Infinity, unul [].

Alerta METEO: Schimbare RADICALA a vremii in Romania! Care sunt cele mai afectate zone...

Duminica,vremea va fi predominant frumoasa, insa in zona montana, izolat, vor fi averse si descarcari electrice. Vremea va fi predominant frumoasa, dar in continuare calduroasa in cea mai mare parte a.

Care este cea mai nepotrivita data pentru a te casatori. Datele oficiale!

Daca alegi sa te casatoresti in aceasta zi, ai cele mai mari sanse ca in doar cativa ani, tu si partenerul sa ajungeti la divort. Expertii au analizat mai multe cupluri si au stabilit care este cea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )