Libnet.ro
UNICEF

14:00

Adio card bancar. Anuntul zilei pentru romani care schimba totul despre cum vor cheltui banii

Playtech Playtech,
Adio card bancar. Anuntul zilei pentru romani care schimba totul despre cum vor cheltui banii

De la mijlocul lunii noiembrie avem in Romania Google Pay. Cu acest serviciu poti plati fara sa ai nevoie de card. Acum, lucrurile sunt duse si mai departe. Google Pay va fi o solutie numai. continuă pe Playtech

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Pe 3 decembrie, Primul ministru, Giuseppe Conte, a aprobat un nou decret pentru a contracara raspandirea viruslui in Italia. Pe langa masurile luate pentru perioada de sarbatori, au fost modificate si masurile restrictive pentru cetatenii care vin din Romania. Noile masuri se refera si la persoanele care tranziteaza satul roman in urmatoarea perioada. Noi masuri .

2021 o sa fie un an catastrofal! Cine face anuntul devastator pentru omenire

Pandemia de coronavirus a provocat deja peste 1,5 milioane de decese in intreaga lume, iar efectele devastatoare vor continua. David Beasley, cel care conduce World Food Programme, face previziuni sumbre pentru anul 2021. Numeroasele restrictii luate pentru stoparea pandemiei au afectat foarte grav economia. Iar previziunile pe care acesta le face sunt infioratoare. Aproximativ 270 .

Anuntul diminetii pentru elevii din Romania. E oficial, cat vor mai face cursuri online

Guvernul a decis, luni, ca scolile si gradinitele sa functioneze online inca doua saptamani, pana in 23 decembrie. Dupa aceasta data, elevii din Romania intra in vacanta de iarna, asa ca institutiile raman inchise pana cel putin la 11 ianuarie. DOCUMENT: Cursurile online continua. Scolile si gradinitele raman inchise Potrivit hotararii adoptate luni seara de .

Vestea zilei pentru utilizatorii Whatsapp. Noutatea pe care trebuie s-o afle toti romanii

Serviciul de mesagerie mobila WhatsApp, detinut de Facebook, a anuntat marti ca a introdus o noua functie, cos de cumparaturi, care permite utilizatorilor sa isi procure mare parte din achizitiile de zi cu zi prin intermediul aplicatiei. Oamenii pot rasfoi un catalog, pot selectiona mai multe produse si pot trimite comanda cu un singur mesaj, .

Se dau bani pentru romani! Cine poate beneficia de 2.350 de lei, lunar

Pe ultima suta de metrii in actuala formula guvernamentala, Monica Anisie a mai semnat un nou proiect. Este vorba de un proiect pilot pentru sistemul de invatamant universitar. Conform proiectului vor beneficia de 2. 350 de lei cei care vor face masteratul didactic. Start in cariera prin master didactic Asa se numeste noul proiect initiat si .

Kaufland minte?! Vestea zilei pentru toti clientii: ce se intampla in magazine

Vestea zilei pentru toti clientii Kaufland. Ce se intampla, de fapt, in magazine, cu aceste produse?! Retailerul german i-a depasit pe toti ceilalti giganti din domeniu. De unde provine, de fapt, carnea vanduta in Kaufland?! Desi Kaufland are o politica de a cumpara carne din productia interna, locala, iata ca ceea ce se intampla, de .

Categoria de romani care va fi vaccinata gratuit anti-covid-19. Cine e pe lista, dupa armata si politie

Nu exista inca un vaccin viabil pe piata, in afara de cel de la Pfizer. Guvernul Romaniei a generat deja STRATEGIA DE VACCINARE iMPOTRIVA COVID-19 iN ROMANIA. Este un docment oficial publicat de autoritati, din care aflam care vor fi planurile de vaccinare la nivel national. Planul guvernantilor pe marginea unui vaccin care nu exista .

Medicul Virgil Musta, inca o lovitura dura pentru romani. Ce se va intampla in luna ianuarie

Medicul de la spitalul Victor Babes din Timisoara avertizeaza populatia cu privire la petrecerea sarbatorilor de iarna, avand in vedere explozia cazurilor COVID-19 printre cunoscuti. Virgil Musta preconizeaza de asemenea ca in luna ianuarie, romanii se vor confrunta cu un numar si mai mare de imbolnaviri. La ce trebuie sa fie atenti romanii Pentru ca .

Anuntul zilei de la Kaufland pentru toti clientii. Ce produse iti da magazinul gratuit

Marile lanturi de magazine pregatesc surprize speciale pentru clienti in preajma sarbatorilor. Kaufland a facut un anunt care i-a bucurat foarte mult pe toti clientii din tara. Astfel,.

Gimnastica artistica: Patru finale pentru romani, la Europenele masculine de juniori

Sportivii romani au reusit calificarea in patru finale, la individual compus, inele, sarituri si paralele, miercuri, la Campionatele Europene masculine de gimnastica artistica pentru juniori de la Mersin Turcia), in timp ce echipa Romaniei s-a clasat pe locul al patrulea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.236 seconds )