Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alphabet inchide reteaua Google+, din cauza unei brese de securitate

Antena3 Antena3,
Alphabet inchide reteaua Google+, din cauza unei brese de securitate

Alphabet, corporatia care detine Google, a anuntat luni ca va inchide versiunea pentru consumatori a retelei sociale Google+, informeaza Reuters. Google a stabilit ca datele a pana la 500. 000 de. continuă pe Antena3

Telescopul spatial Hubble a fost oprit, din cauza unei defectiuni la un giroscop

Telescopul spatial american Hubble, pe orbita din 1990, este oprit in prezent, din cauza unei defectiuni a giroscoapelor, a anuntat luni NASA, potrivit AFP.

ING: O parte dintre tranzactiile facute n weekend au fost procesate de doua ori din cauza unei erori operationale. n 24 de ore banii vor fi returnati

O parte dintre tranzactiile facute in weekend au fost procesate de doua ori din cauza unei erori operationale. in 24 de ore banii vor fi returnati, au precizat pentru HotNews. ro reprezentantii bancii olandeze. Stirea se actulizeaza.

Faze tari: Un barbat a stat 28 de ani dupa gratii, din cauza unei femei care visase ca a fost violata de el; O groapa misterioasa din SUA a nceput sa scuipe, din senin, flacari de circa 3 metri si jumatate; O tnara nu se poate casatori cu partenerul sau

Ce se intampla cand un robot pleaca in lume si scrie un roman. Un sistem de retele neurale conectate intre ele a mers intr-o calatorie din Brooklyn in New Orleans si a scris romanul 1 the Road. in spatele realizarii. O firma neozeelandeza trece la programul de lucru de patru zile pe saptamana. Compania neozeelandeza Perpetual Guardian a anuntat ca experimentul sau de saptamana de lucru de patru zile a fost un succes si ca va adopta acest program de acum inainte.

Un Lotus Elise a fost declarat dauna totala din cauza unei zgarieturi

O companie de asigurari a declarat dauna totala un coupe Lotus Elise care avea doar o zgarietura mica pe bara fata, intrucat procedura reparatiei ar fi durat cateva ore si ar fi costat foarte mult, circa 19. 000 de dolari, scrie roadandtrack. com .

ING: O parte dintre tranzactiile facute n weekend au fost procesate de doua ori din cauza unei erori operationale. n 24 de ore banii vor fi returnati / UPDATE Toate tranzactiile au fost corectate si sumele reglate pna la ora 21:00

O parte dintre tranzactiile facute in weekend de clientii ING au fost procesate de doua ori. Reprezentantii bancii sustin ca a fost vorba de o eroare operationala, iar banii vor fi returnati. UPDATE ING Romania: Toate tranzactiile au fost corectate si sumele reglate pana la ora 21:00.

Victor Ponta: Din cauza incompetentei Guvernelor Dragnea pierdem in 2018 deja 800 milioane de euro

Victor Ponta a intervenit de partea Corinei Cretu in scandalul cu Guvernul Romaniei! Fostul premier a aratat ca din cauza incompetentei executivului Romania a pierdut 800 de milioane de euro, in timp ce.

FMI si -a revizuit la 4% estimarile privind avansul economiei romnesti n 2018, din cauza moderarii stimulentelor

Fondul Monetar International si-a revizuit, in jos, estimarile privind evolutia economiei romanesti, atat in acest an cat si anul viitor, ca urmare a moderarii stimulentelor care au stat la baza cresterii din 2017, arata cel mai nou raport World Economic Outlook, publicat marti de institutia financiara internationala si citat de Agerpres. Daca in luna aprilie FMI estima ca, in 2018, Malta si Romania vor inregistra in acest an cea mai mare crestere economica din Europa, de 5,7% si, respectiv, 5,1%, in raportul de marti, FMI si-a revizuit in jos prognoza, la 4% in 2018, cu 1,1 puncte procentuale mai putin decat estima in primavara.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )